Romeo is op Julia en Layla op Majnun (7+) door Witte Raaf in het Zaantheater

  • ZaantheaterBij  Zaantheater
  • van:  3 maart 2019 14:00
  • tot:  3 maart 2019 16:00
Romeo is op Julia en Layla op Majnun (7+) door Witte Raaf in het Zaantheater

Theatergroep Witte Raaf komt naar het Zaantheater in Zaandam met haar voorstelling Romeo is op Julia en Layla op Majnun op het Grote Avonturenfestival.

Over de voorstelling Romeo is op Julia en Layla op Majnun

Romeo en Majnun zijn twee jongens die op zoek zijn naar hun grote liefdes. Ze bezingen hun Julia en Layla vol passie, onhandigheid en haantjesgedrag. Met gedichten en gitaren brengen zij hun meisjes tot leven. Witte Raaf vermengt Shakespeare's ‘Romeo en Julia’ met de oosterse gedichten over ‘Layla en Majnun’ van de Perzische dichter Nizami. Deze wereldberoemde oosterse en westerse liefdesverhalen kruisen elkaars pad in deze sprankelende muzikale voorstelling.

Gaan jullie ook naar het Grote Avonturenfestival in het Zaantheater?

Kleine en grote avonturiers: opgelet! Tijdens het Grote Avonturenfestival valt er in alle hoeken en gaten van het Zaantheater iets te beleven. Je kunt gratis binnenlopen en meedoen aan allerlei workshops: toneelspelen, dansen, knutselen, er is te veel om op te noemen. Natuurlijk zijn er ook vorstellingen te zien. Die kosten maar € 3,50 of € 5. Kom je ook? 

Willen jullie deze voorstelling ook gaan zien tijdens het Grote Avonturenfestival in Zaandam? Dat kan om 14.00 uur en om 16.00 uur in de Albert Heijnzaal. Voor meer informatie en het reserveren van tickets ga je naar de website van het Zaantheater.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!