In Purmerend is het weer tijd voor de jaarlijkse Nazomerfeestweek. Er staat een uitgebreid programma, waarin ook leuke dingen zijn opgenomen voor de kinderen. Het complete programma vind je op de website van de Nazomerfeestweek. Hieronder een aantal evenementen voor de kids:

Marktstadrun (Kidsrun)

Natuurlijk is er ook weer de Marktstadrun. Voor de Kidsrun van de Marktstadrun is een parcours uitgezet van 1,6 kilometer, gesponsord door Bracks en MultiIJs. De gezamenlijke warming up voor de kids start om 12.00 uur op de Koemarkt.

Nazomer Blobjump

Laat je lanceren vanaf een groot luchtkussen in het water bij de Melkwegbrug. Stel je voor dat jij op het ene uiterste van het kussen zit en dat er iemand vanaf iets hoogs op het andere uiterste springt….Dan vlieg je door de llucht en land je in het water. Hoe ver en hoe hoog je vliegt hangt er vanaf hoe de ander springt. Dat is de Nazomer Blobjump! De Purmerendse versie van het TV programma Bommetje.

Ondertussen komen de lopers van de Marktstadrun voorbij. Of misschien heb je zelf ook al gelopen. Dan is de leukste manier om af te koelen.

WIE DURFT?
Ben je 8 jaar of ouder - ja ook volwassen mensen mogen jumpen - en heb je een zwemdiploma dan kan jij je laten lanceren of iemand anders lanceren. Deelname is uiteraard gratis.

EXTRA INFORMATIE
De Nazomer Blobjump wordt georganiseerd door Spurd Sport en wordt mede mogelijk gemaakt door AVIA Tramplein.

Het evenement wordt begeleid door medewerkers van Spurd Sport en er zijn duikers aanwezig.

Nazomerfeestweek junior

Op woensdagmiddag is de Koemarkt alleen voor de kids.De middag staat in het teken van sport, spel en muziek: ofwel de Nazomerfeestweek Junior!

Denk aan freerunning, stapeluuh, target schieten, hindernisbaan, oudhollandse spellen, muziek en nog veel meer.

Een middag voor alle kids in Purmerend en uiteraard gratis

Organisatie in handen van Spurd Sport.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!