Theater Artemis doet mee aan het Krakeling Festival in Amsterdam met de voorstelling Het dier, het dier en het beestje - voor kids vanaf 8 jaar.

Over Het dier, het dier en het beestje

Het dier, het dier en het beestje gaat over Sterre, een dromerig meisje dat moeite heeft met opletten op school. Als meester Martijn op een dag aan de bel trekt over Sterres gedrag, worden alle hulpverleners van stal gehaald en moet Sterre naar een speciale school.

In een kijkdoos vol dieren, gevoelige snaren en goede bedoelingen maakt Theater Artemis van hele gewone dingen een dromerige ‘musical’. Een fabelachtige voorstelling met live zang en muziek over interne begeleiders, badmintonnen en net even anders zijn.

'Het is razendknap hoe Batelaan met zijn bizarre musical een ontregelende balans weet te treffen tussen humor en drama: de vorm is intens geestig, maar ook de hartverscheurende eenzaamheid van Sterre blijft voelbaar.' NRC

De originaliteit is ongeëvenaard. Een bizarre, vervreemdende, hoogst originele theaterervaring.” de Volkskrant

Ook naar deze voorstelling in Theater De Krakeling?

Het dier, het dier en het beestje maakt onderdeel uit van het Krakeling Festival - je kunt de voorstelling gaan zien op 14 oktober 2021 om 19.30 uur.

Tickets