Kleuterbios: Casper & Emma op jacht naar de schat bij Pathé Zaandam

Kleuterbios: Casper & Emma op jacht naar de schat bij Pathé Zaandam

Het is weer tijd voor Kleuterbios bij Pathé Zaandam! Helemaal fijn met je kleintje van 3 tot 6 jaar. Het licht is niet helemaal uit, het geluid staat wat zachter dan anders en bovendien krijgen de kids een diploma en een kleurplaat.

Casper & Emma op jacht naar de schat

Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus.

Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken. Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien! De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. En natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht. De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal!

De film draait vanaf 29 mei volop in de bioscopen maar is dus op 19 mei al in de Kleuterbios bij Pathé te zien.

Schatkisten speurtocht!

Bij Pathé Zaandam hebben ze een toffe speurtocht uitgezet waarbij de kids mini schatkistjes moeten zoeken en tellen. Bij het juiste aantal maken ze kans op een leuke Casper en Emma prijs!

Gaan jullie ook naar de Kleuterbios bij Pathé Zaandam?

De tickets zijn € 8,= - daar zit dan een Kidscombo met lekkers te eten en drinken bij in. Wil je meer info en/of tickets kopen? Ga naar de site van Pathé Zaandam!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio?
Ik stuur ze je met plezier GRATIS in de mail!

GRATIS UitTips!