Filmtheater De Fabriek  

Jan Sijbrandsteeg 12, 1502 BA Zaandam

  Filmtheater De Fabriek is een unicum in de Zaanstreek: twee mooie filmzalen gewijd aan de beste arthouse van het moment, gelegen aan de prachtige Zaan.

  Kinderprogramma's in De Fabriek

  Elke zaterdag- en zondagmiddag om 14.00 uur draait er een mooie kinderfilm in De Fabriek. Proef de sfeer van dit bijzondere filmtheater samen met je kinderen en geniet van de jeugdfilm van de week!

  Knutselen voor de film

  Eens per maand, elke tweede zondag van de maand, wordt er voorafgaand aan die film een uur lang gezamenlijk geknutseld in de foyer van het filmtheater. De kinderknutselactiviteiten beginnen altijd om 13.00 uur.

  Maximaal twaalf kinderen knutselen onder deskundige begeleiding samen aan de grote tafel in de hal en dat onder het genot van een hapje en een drankje. De kosten zijn € 2,50 per kind inclusief knutselmateriaal en een hapje en een drankje. 

  Om 14.00 kunnen de kinderen en hun begeleiders voor slechts € 6,00 naar de film. Meedoen aan het knutselen kan alléén na aanmelding (tot één dag van tevoren) via kinderfilmdefabriek@gmail.com en bevestiging daarvan.

  Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!

  Adres

  • Adres: Jan Sijbrandsteeg 12
  • Stad:  Zaandam
  • Land:  NL
  • Postcode:  1502 BA