Filmtheater De Fabriek is een unicum in de Zaanstreek: twee mooie filmzalen gewijd aan de beste arthouse van het moment, gelegen aan de prachtige Zaan.

Kinderprogramma's in De Fabriek

Elke zaterdag- en zondagmiddag om 14.00 uur draait er een mooie kinderfilm in De Fabriek. Proef de sfeer van dit bijzondere filmtheater samen met je kinderen en geniet van de jeugdfilm van de week!

Knutselen voor de film in Zaandam

Eens per maand, elke tweede zondag van de maand, wordt er voorafgaand aan die film een uur lang gezamenlijk geknutseld in de foyer van het filmtheater. De kinderknutselactiviteiten beginnen altijd om 13.00 uur.

Maximaal twaalf kinderen knutselen onder deskundige begeleiding samen aan de grote tafel in de hal en dat onder het genot van een hapje en een drankje. De kosten zijn € 2,50 per kind inclusief knutselmateriaal en een hapje en een drankje. 

Om 14.00 kunnen de kinderen en hun begeleiders voor slechts € 6,00 naar de film. Meedoen aan het knutselen kan alléén na aanmelding (tot één dag van tevoren) via kinderfilmdefabriek@gmail.com en bevestiging daarvan.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in Zaanstreek-Waterland aan!

GRATIS KidsTips!