Het Babyconcert van Krulmuziek in het Zaantheater

  • ZaantheaterBij  Zaantheater
  • van:  17 februari 2019 11:00
  • tot:  17 februari 2019 11:30
Het Babyconcert van Krulmuziek in het Zaantheater

Krulmuziek komt naar het Zaantheater in Zaandam met het Babyconcert - voor kindjes van 0 tot 18 maanden. Klassieke muziek voor de allerkleinsten!

Over het Babyconcert

Je baby’s allereerste voorstelling, dat is iets bijzonders! Bij dit Babyconcert voor baby’s van 4 tot 18 maanden nemen de baby’s, één begeleidende ouder en de musici plaats op een groot kleed. De afwisseling tussen prachtige klassieke muziek, stilte, klankkleuren, luisteren en interactie maakt het babyconcert tot een rustgevende, maar toch ook actieve ervaring voor de allerjongsten. Het is verrassend leuk om te zien hoe kleine kinderen reageren en meedoen met de muziek!

Gaan jullie ook naar Krulmuziek in het Zaantheater?

Een familieticket geeft toegang voor 1 baby en maximaal 10 begeleiders. Op het podium zijn alleen de dreumes met een eventuele begeleider toegestaan. De rest van de bezoekers mag plaatsnemen in de tribune. Voor meer informatie en het reserveren van tickets ga je naar de website van het Zaantheater.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!