Gewoon Held (8+) van Het Laagland in het Zaantheater

  • ZaantheaterBij  Zaantheater
  • van:  1 maart 2019 19:30
  • tot:  1 maart 2019 20:40
Gewoon Held (8+) van Het Laagland in het Zaantheater

Het Laagland komt met de voorstelling Gewoon Held naar het Zaantheater in Zaandam. Over vier superhelden die de uitdagende missie aangaan om gewoon te zijn.

Over de voorstelling Gewoon Held

Vier superhelden zijn er helemaal klaar mee. Vanaf nu moet je zelf de wereld maar verbeteren. Ze gooien hun heldenkostuums uit en schudden alle megakrachten en superskills van zich af. Ze willen alleen nog maar gewóón zijn. Gewone mensen met normale krachten en normale gedachten. Maar dit valt nog niet mee. Ze ontdekken waarom jezelf zijn zo moeilijk is.

Gewoon Held is een energieke en kleurrijke voorstelling waarin vier superhelden de uitdagende missie aangaan om gewoon te zijn. Vliegend, springend en vallend met alle bravoure en verlegenheid die daarbij hoort.

Gaan jullie ook naar Het Laagland in het Zaantheater?

De voorstelling Gewoon Held wordt opgevoerd in de Forbo Flooringzaal van het Zaantheater. Voor het reserveren van tickets en meer info ga je naar de website van het theater.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!