Leuk voor in de Kerstvakantie: een interactieve online voorstelling voor de hele familie van Het Laagland. De Rode Knop is een theaterbeleving voor de hele familie vanuit thuis die je inspireert en blij maakt. Precies wat we nodig hebben in deze tijd.

Over De Rode Knop

Maak kennis in de kerstvakantie met vier figuren en die spannende rode knop die symbool staat voor het loslaten van de regels waar je iedere dag mee te maken krijgt. Natuurlijk zijn regels hartstikke fijn. Maar er zijn regels die je af en toe moet kunnen loslaten. Hoe verleg je je grenzen? Spannend…maar soms zó lekker!

De Rode Knop is een interactieve, online theatershow voor iedereen van 8 tot 108 jaar. Vanuit je luie bank kun je mee doen met het hele gezin en kijk en chat je mee met vier bijzondere personages. Vanaf de bank reageer jij niet alleen op hen, maar zij ook op jou. En dat niet alleen: je blijft zeker niet de hele tijd in je stoel zitten. De showmaster van De Rode Knop vraagt ook jou om aan een aantal bijzondere opdrachten mee te doen. Niks moet, alles mag. Theater waar je van groeit was nog nooit zo interactief!

De reacties van het publiek op de try-outs

"Moderne variant op ouderwetse, natte haartjes-vrijdagavond."
"Erg leuk dat er steeds commentaar op de gebeurtenissen kon worden gegeven."
“De leukste ZOOM-meeting ooit!”

Doe je mee met Het Laagland?

Superleuk om aan mee te doen met je gezin toch? Je bestelt je familieticket via de website van het Zaantheater en krijgt dan op 30 december een mail van Het Laagland met een Zoomlink voor deelname aan de online voorstelling.

Website Zaantheater

 

Dol op leuke gezinsuitjes en kinderfeestjes?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in Zaanstreek-Waterland aan!

GRATIS KidsTips!