Dag meneer van Dalen (6+) en 60+) van Tg Graasland in het Zaantheater

  • ZaantheaterBij  Zaantheater
  • van:  31 maart 2019 15:30
  • tot:  31 maart 2019 16:30
Dag meneer van Dalen (6+) en 60+) van Tg Graasland in het Zaantheater

Tg Graasland komt met de voorstelling Dag meneer van Dalen naar het Zaantheater in Zaandam. Een zeer geestige en magische familievoorstelling voor 6+ en 60+!

Over de voorstelling Dag meneer van Dalen

Meneer van Dalen woont alleen in zijn huisje aan een drukke straat. Wanneer hij binnen is, heeft hij de rust om in zijn eigen wereld te duiken. Hij droomt weg bij de gedachte dat hij ooit eens zal varen op open zee. 

Maar Meneer van Dalen is oud, zo oud dat niemand precies meer weet hoe oud hij is. Dus hij moet opschieten met zijn wens, voor het te laat is.

Dag Meneer van Dalen is een zeer geestige en magische familievoorstelling (6+ en 60+) over het omhelzen van het leven en het loslaten daarvan. Tg Graasland maakt fysiek, visueel en nagenoeg tekstloos familietheater vol muziek en humor.

Toneel spelen met de Theatertroep

Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling kun je samen met de Theatertroep toneel komen spelen. Kom je ook? 

Gaan jullie ook naar Tg Graasland in het Zaantheater?

De voorstelling Dag meneer van Dalen wordt opgevoerd in de Forbo Flooringzaal van het Zaantheater. Voor het reserveren van tickets en meer info ga je naar de website van het theater.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!