Zou jouw stoere kind wel een ninja willen zijn? Hoe cool is het dan om les te krijgen van échte Ninja masters in superleuke en kindvriendelijke ninjalessen? Je vindt ze bij de Ninja Academie, die onder andere lessen verzorgt in Purmerend.

Meer weten?

Toffe club voor elke ninja

De Ninja Academie is dé hotspot voor iedereen die er van droomt een ninja te zijn. Met toffe sport- en spelavonturen leren kinderen de vetste ninja skills en gaan ze mee op spannende missies.

Lekker stoer in beweging

Jouw kind leert rollen als een tijger, verstoppen als een kameleon en hij of zij wordt zo behendig als een kat. Natuurlijk leren de kids ook de vetste vechttechnieken, zoals zwaardvechten, gooien met ki-ballen en de vliegende trap.

Gezamenlijke missies

Tijdens de missies vechten de kinderen samen tegen gevaarlijke draken en woeste samoerai, lossen ze de moeilijkste puzzels op en trekken ze samen ten strijde tegen het kwaad.

Sociale vaardigheden

Ze leren samenwerken in een team, angsten te overwinnen en omgaan met winst en verlies. Stuk voor stuk belangrijke vaardigheden om een heel leven van te profiteren.

Is het wat voor jouw kind om in de huid van een ninja te kruipen? Het kan bij de Ninja Academie!

Ninja Academie in Noord-Holland

De Ninja Academie leert kids in op verschillende plekken in Noord-Holland stoere ninjaskillz, bijvoorbeeld tijdens:

  • een avontuur met een aantal wekelijkse lessen
  • een kinderfeestje
  • kampdagen

Ninja skillz leren in Purmerend

In de regio Zaanstreek-Waterland is de Ninja Academie al langer bezig met lessen in Assendelft. Nu is er ook een locatie in Purmerend bijgekomen - supergoed nieuws voor Purmerendse ninja's-in-spee!

Elke paar maanden start een nieuw avontuur van 9 wekelijkse lessen. Op de website van de Ninja Academie kun je exact vinden:

  • welke toffe avonturen er op de planning staan...
  • waar en wanneer...
  • of ze nog plek hebben...

...en schrijf in voor het te laat is!

Ninja Avonturen