Wil je met je kinderen op pad in Noord-Holland? Er zijn héél veel leuke uitjes in onze provincie dus keuze genoeg. Alleen kost zo'n uitje met het hele gezin ook vaak best wat geld, en dat moet je maar net hebben. Of ervoor over hebben. En dat heeft niet iedereen.

Gratis en voordelige uitjes op een rij

Daarom hebben we bij Go-Kids bedacht dat we willen je helpen. Dat doen we door allerlei gratis en voordelige uitjes voor je op een rij te zetten. Voordelig kan op twee manieren: óf omdat het een goedkoop uitje is, óf omdat je een leuke korting kunt krijgen. Dat hebben we gedaan we per provincie, zodat je handig kunt zoeken in de omgeving waar je bent of naartoe wilt.

Gratis uitstapjes in Noord-Holland

Met gratis bedoelen we ook écht gratis: geen entreegeld. Een uitje waar je in principe zonder portemonnee of pinpas naartoe kunt. Je kunt je eigen consumpties meenemen waardoor je ook niet alsnog veel geld kwijt bent aan eten en drinken. Sterker nog: dit zijn plekken waar lang niet altijd horeca is, dus is het ook wel slim om je eigen lekkers mee te nemen. 

Het zijn er meer dan je denkt, de mogelijkheden voor een leuk gratis uitstapje met je gezin. Kijk maar:

Gratis uitjes in Noord-Holland

Gratis uitjes in Noord-Holland

Goedkope uitjes voor je gezin

Helemaal gratis is niet altijd nodig, soms wil je ook iets anders doen - alleen dan niet teveel geld kwijt zijn. Alleen: wat is goedkoop voor een uitje? Voor de één is € 2,= per persoon al veel, terwijl de ander € 10,= per persoon goedkoop noemt. Het is ook maar net wat je ervoor krijgt natuurlijk, en hoeveel je te besteden hebt. 

De regiomanagers van Noord-Holland hebben als 'goedkoop' aangehouden dat een uitje dat aan entree minder kost dan € 5,= per persoon. Daar kun je natuurlijk over discussiëren - het is maar een grens. 

Goedkope uitstapjes!

Goedkope uitstapjes in Noord-Holland

Erop uit in Noord-Holland met korting

Tot slot hebben we voor je gespeurd naar leuke kortingen op uitjes in onze provincie. Soms zijn dat algemene kortingen, soms speciale Go-Kids kortingen. Check bij de uitjes met korting goed hoe je de korting krijgt: vaak moet je de tickets online kopen en krijg je de korting niet aan de kassa van de locatie.

Profiteer van deze leuke kortingen zodat je niet de hoofdprijs betaalt voor jouw uitje!

Uitjes met korting

Summer Jump Deal van JumpSkillz Hoofddorp en Purmerend

Uitje bij de boer

Oók leuk en voordelig: een uitje bij de boer! Er zijn heel wat boerenbedrijven waar je een leuk uitstapje kunt maken.
Check onze blog over Budget uitjes naar de boer door heel Nederland!

Uitjes bij de boer

Alle uitjes met kinderen in Noord-Holland

Natuurlijk is het ook leuk om te snuffelen tussen alle uitjes die we je op Go-Kids kunt vinden. Noord-Holland is bij ons onderverdeeld in zeven regio's - in elk van die regio's vind je een uitgebreid aanbod van uitstapjes voor je gezin:

Uitstapjes in 't Gooi

Uitjes in Amsterdam

Erop uit in Zaanstreek-Waterland

Uitjes in de regio Haarlem

Uitstapjes in de regio Alkmaar

Erop uit in Westfriesland

Op pad met kids in de Noordkop