Go-Kids vriendin Esther ging afgelopen weekend met haar kids naar Pannenkoekenhuis Opperdoes - Het Pannenkoekenstation. Ze deelt graag met jullie hoe ze het hebben gehad!

Pannenkoekenstation : alles in het teken van treinen

Onder de rook van Medemblik ligt pannenkoekenhuis Opperdoes. Het is hier zeker voor kinderen een ware belevenis. Zowel binnen als buiten staat alles in het teken van treinen. Er zijn zelfs treinstoelen om op te zitten. Er is zowel binnen als buiten genoeg speelgoed. Er zijn treinbanen die ze zelf mogen besturen, maar er zijn ook diverse spelletjes,kleurplaten en verkleedkleren. De kinderen zullen zich zeker niet vervelen.

Lekker eten bij Pannenkoekenhuis Opperdoes

Het eten was prima. De kinderen mochten een eigen pietenpannenkoek maken met allerlei soorten snoepjes. Op de menukaart was voldoende keuze. Ook voor een feestje kun je hier prima terecht. Ze maken er echt iets bijzonders van. Het personeel is vriendelijk en maken er voor de kinderen echt iets leuks van. IJsjes met een paraplu en smarties. Dat was smullen. Een echte aanrader voor ouders met kinderen. Het pannenkoekenhuis is zowel in de winter als in de zomer open. Combineer een dagje Medemblik met een lunch of diner bij het Pannenkoekenstation!

Jullie lezen het: Esther is hartstikke enthousiast over het Pannenkoekenstation. Mij loopt het water er ook al van in de mond, dusss dat wordt ook binnenkort een bezoekje aan Opperdoes!