SPRING! Lente-evenement bij MAK Blokweer

Hoera, het is lente! De schapen worden geschoren en de natuur bloeit op. Dat gaan ze bij MAK Blokweer vieren tijdens SPRING!, een evenement voor het hele gezin.

Schapen scheren en lente-activiteiten

Er zijn de hele dag door demonstraties schapen scheren en je kunt op kraamvisite bij de lammetjes in de schapen- en geitenweide. Na afloop geniet je van een hapje en een drankje op een mooie groene plek.

Reserveren bij MAK Blokweer!

Met het oog op ieders gezondheid is er beperkt plaats voor bezoekers op locatie. Je kunt per gezin (max. 6 personen) reserveren voor een tijdslot van een uur. Je wandelt in dit uur met jouw gezin een route door de Rietkreek en de weides, onderweg kun je lammetjes aaien en de schaapscheerder aan het werk zien. Er is plaats voor maximaal 4 gezinnen per uur.

Reserveren doe je via de website van MAK Blokweer.

Online meegenieten van SPRING!

Omdat het niet mogelijk is iedereen bij MAK Blokweer te ontvangen, is het dit jaar ook mogelijk om SPRING! gewoon vanuit huis mee te beleven. Via livestreams, een voorlees-vlog, en downloads voor knutsel- en bakactiviteiten in het teken van de lente. Je vindt deze online activiteiten op 1 juni bij de Thuis & Tuin-activiteiten en op Facebook.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in Westfriesland aan!

GRATIS KidsTips!