Kunst moet je lekker doen! Daarom kun je je tijdens de #OpenDoeDagen in Creatief centrum De Blauwe Schuit in Hoorn oriënteren op een creatieve cursus door gratis een proefles te volgen! Dé manier om te ontdekken of een cursus echt iets voor je is. Het programma bestaat uit open lessen en meet & greets. Ervaar hoe het is om mee te doen met aquarel, keramiek of dans. Kinderen kunnen aan de slag met Kleuter- en Theaterdans, Tekenen & Schilderen en Keramiek & Speksteen. 

Tijdens de #OpenDoeDagen kun je volop kennis maken met het cursusprogramma van De Blauwe Schuit. Alle open lessen en meet & greets vinden plaats op de momenten in de week dat ze normaal gesproken ook worden gegeven. Handig, want zo kun je meteen ervaren of de dag en het tijdstip goed uitkomen voor je. Bovendien maak je op deze manier ook kennis met de professionele docent die ‘jouw’ les gaat geven, zodat de sfeer kunt proeven en zijn of haar stijl van lesgeven kunt meemaken. In de open lessen ga je aan de slag en werk je actief met het materiaal en de techniek van de cursus. Tijdens de meet & greets maak je kennis met de docent en heb je gelegenheid om vragen te stellen over de cursus.

Ook de Schuitgenoten presenteren hun aanbod tijdens de #OpenDoeDagen. Zo kun je op maandag meedoen met een proefles Buikdansen van Buikdansschool Alina. Deze proefles kost €6,50 en betaal je contant bij de docent. Ina Groot geeft een gratis proefles Tekenen naar de natuur. Ook hier kun je je van te voren voor aanmelden, door de aanbieders rechtstreeks een e-mail te sturen (zie Programma #OpenDoeDagen ).

Meedoen? Kijk in het programma op de website van De Blauwe Schuit en meld je vast aan voor de open lessen en meet & greets om zeker te zijn van een plekje!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!