Ieder jaar zijn in het eerste of tweede weekend van april de Kom in de kas dagen. Een groots, gratis evenement georganiseerd door de Nederlandse glastuinbouw. Een leuk moment om met de kinderen de kassen op het Nederlandse landschap in te gaan om te kijken wat daar nu eigenlijk allemaal gebeurt achter al dat glas!

Kom in de kas 2021 afgelast vanwege corona, daarom nu een online versie; Kijk in de kas

Helaas is net als vorig jaar dit leuke evenement afgelast en is een real life kijkje in de kassen niet mogelijk. Máár er is nu een leuke online versie van dit evenement opgezet! Zo krijg je met de 360 graden experience een virtuele tour in de kassen en zijn er vele filmpjes te vinden om te laten zien wat er allemaal in de glastuinbouw gebeurd. Van de organisatie zelf, maar ook leuke vlogs zijn er te vinden! Super leerzaam!

Het thema van Kom in de kas 2021 Gezondheid & Geluk

Ieder jaar hebben de Kom in de kas dagen een speciaal thema. Dit jaar is gekozen voor 'Gezondheid & Geluk'. Voor dit thema is gekozen gezien de huidige situatie, gezondheid is een thema dat ons allen zeker nu flink bezighoudt. Naast de innovatie, techniek en het werk in de kas, dragen de gewassen die worden gekweekt in de kassen ook bij aan een goede gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Kijk maar naar alle gezonde groenten en de kleurrijke bloemen in de kas. Al die mooie gewassen en de grote variatie aan kleur, daar kun je toch alleen maar blij van worden?

Veel kijk plezier!

Kijk in de kas dagen 2021