Hoornse Zomerspelen o.a. in De Waterhoorn

Van maandag 15 tot en met vrijdag 26 juli 2019 vinden voor de 22ste keer de Hoornse Zomerspelen plaats. Twee weken lang kunnen kinderen spelen en sporten op verschillende plekken in Hoorn. Team Sport van de gemeente Hoorn organiseert de Hoornse Zomerspelen.

Programma van de Hoornse Zomerspelen

Op het programma van de Hoornse Zomerspelen staan vele activiteiten. Er zijn themadagen, zoals de Funsurvival, Samcitytour en Zig/Zag Hoorn. Daarnaast kunnen kinderen meedoen met diverse clinics om bijvoorbeeld hun obstakelskills te verbeteren of te leren surfen.

De ‘Zomerspelen On Tour’ biedt in verschillende wijken leuke activiteiten voor kinderen vanaf 6 jaar.

Zomerspelen in zwembad De Waterhoorn

In de Waterhoorn vinden er ook gave activiteiten plaats zoals de Aquabootcamp, voorronde van het NK Watervoetbal, Duiken en Zeemerminzwemmen. Als klap op de vuurpijl ligt er van 22 tot en met 26 juli een leuke stormbaan in het wedstrijdbad.

Inschrijven en meedoen

Het overzicht van alle activiteiten vind je op de website Sport en cultuur Hoorn. Voor meer informatie kun je bellen met de medewerkers van Team Sport via 0229 25 22 00. Voor sommige activiteiten moet je je inschrijven of betaal je een kleine bijdrage. Kinderen die al een account hebben, bijvoorbeeld vanwege deelname aan de Jeugdsportpas of de Nationale Sportweek, kunnen dit account gebruiken.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!