Toffe tentoonstelling in het Museum van de 20e eeuw in Hoorn: De Flintstones! Laatste kans... de expo is te bezoeken tot en met 3 maart!

Flintstones bijna 60 jaar oud

De Flintstones zijn al bijna 60 jaar oud, maar nog steeds leuk. Het Museum van de 20e Eeuw eert de leukste familie van holbewoners aller tijden met een tentoonstelling. Deze tentoonstelling is te zien van 13 oktober 2018 tot en met 3 maart 2019. Behalve veel prachtige originele Flintstones memorabilia is er veel te doen voor jong en oud. Ga in de auto van de Flintstones zitten, speel een potje prehistorisch kegelen, zie de oer-uitvindingen en de Flintstones drive-in bioscoop.

Interactieve tentoonstelling over de Flintstones

Het Museum van de 20e Eeuw heeft een prachtige verzameling Flintstones voorwerpen. Hier zitten heel oude en waardevolle verzamelitems bij. De mooiste stukken uit de collectie worden getoond. Je zult verstomd staan van de diversiteit aan spullen die is uitgebracht. Natuurlijk is er veel speelgoed bij, maar ook kerstballen, ontbijtborden, lolly’s, lunchtrommels en nog veel meer. De tentoonstelling is ook heel leuk voor kinderen en andere mensen die zich jong voelen. Er is van alles te doen in de sfeer van de Flintstones. Steentijd kegelen, een fraaie replica van de Flintstones-mobiel en een nagebouwd Flintstones huis. Hier kunt u even Fred nadoen en wanhopig ‘Wilmaaaaaa’ roepen.

Gaan jullie ook naar het Museum van de 20e eeuw?

Deze heerlijke tentoonstelling kunnen jullie dus samen met de kids bewonderen in het Museum van de 20e eeuw in Hoorn, van 13 oktober 2018 tot en met 3 maart 2019. Tot januari is er bovendien nog de Buurman & Buurman expo, dus een hoop te beleven daar op het Oostereiland!

Voor meer informatie kijk je op de expositie-pagina van de website van het Museum van de 20e eeuw.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in Westfriesland? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Vakantietips & Specials van Go-Kids Westfriesland!