Film: Buurman & Buurman Winterpret in Cinema Oostereiland

Film: Buurman & Buurman Winterpret in Cinema Oostereiland

Lekker naar de film met de kids, gezellig! Bij Cinema Oostereiland in Hoorn draaien ze de nieuwe film van Buurman & Buurman: Winterpret.

Buurman & Buurman: Winterpret

In december kunnen de kids genieten van de nieuwe film van Buurman & Buurman: Winterpret.

De winter kan super leuk zijn, maar voor de buurmannen zorgt het juist voor problemen. De geliefde buurmannen gaan weer op hun eigen manier aan de slag om van alles een succes te maken. Het is weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. 

Het versieren van de kerstboom gaat niet zoals gepland, ook is het huis versieren moeilijker dan de buurmannen dachten. Als ze kerstkoekjes proberen te bakken, zetten ze per ongeluk het huis in vuur en vlam. Maar gelukkig is er ook tijd voor cadeautjes en daar zijn de buurmannen gek op. Kortom, er is deze winter weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman.

Gaan jullie ook naar Winterpret bij Cinema Oostereiland?

Helemaal leuk, zo'n filmuitje met de kids in Hoorn. Buurman & Buurman: Winterpret draait in deze Kerstvakantie bijna elke dag om 13.30 voor jullie in Cinema Oostereiland. 

Koop snel je tickets op de website van Cinema Oostereiland! Die tickets zijn inclusief:

  • bezoek aan de film natuurlijk
  • meedoen met knutselactiviteit na de film
  • gratis limonade en popcorn

Enneh.... deze Kerstvakantie is ook jullie laatste kans om naar de Buurman & Buurman expositie A je to! in het Museum van de 20e eeuw te gaan!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in Westfriesland? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Vakantietips & Specials van Go-Kids Westfriesland!