Bioscoop: Cinema Oostereiland Hoorn  

Krententuin 25, 1621 DG Hoorn

  Geniet van de best geselecteerde kinderfilms op de meest unieke locatie. Met een steeds wisselend aanbod en een compleet uitje, want bij je bioscoopkaartje zit meteen wat lekkers en wat drinken. Er worden ook altijd extra activiteiten rondom de kinderfilms aangeboden in de gezellige filmfoyer.

  Over Cinema Oostereiland

  Cinema Oostereiland is een stoer, eigenzinnig, gastvrij, bruisend, en actief filmhuis, waar alles draait om film met een ruime keus in aanbod van schoolprojecten tot premières, ook van kinderfilms.

  Filmtheater in Hoorn

  Cinema Oostereiland - hét grootste filmtheater in de Kop van Noord-Holland - biedt de filmbezoeker een totale beleving. Van een boottochtje per watertaxi van parkeergarage het Jeudje naar de steiger van het Oostereiland, van de aankomst in het voormalig gevangeniscomplex de Krententuin. Van de prachtige zalen met comfortabele stoelen en een uitgebreid aanbod van zowel kinderfilms als films voor volwassenen. De bezoekers stappen even uit de realiteit en maken tijd voor het prikkelen van de zintuigen in een passend filmische decor.

  Limo, popcorn en activiteit voor kids in de bioscoop

  Een uitje met de kinderen naar de bioscoop is eigenlijk altijd een goed idee. Lekker eruit en ook nog genieten van een leuke kinderfilm, dat is leuk voor het hele gezin! Bij Cinema Oostereiland is het extra leuk, want daar krijg je bij het ticket altijd gratis limonade, popcorn én een leuke activiteit na de film!

  Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in Westfriesland? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Uittips & Specials van Go-Kids Westfriesland!

  Adres

  • Adres: Krententuin 25
  • Stad:  Hoorn
  • Land:  NL
  • Postcode:  1621 DG