Familievoorstelling Ridders! door Kees & Koos op Kasteel Radboud

Superleuke familievoorstelling Ridders! door theaterduo Kees & Koos op Kasteel Radboud in Medemblik... hoe leuk is dat, kindertheater over ridders op een echt kasteel!!!

Over de voorstelling Ridders!

In ‘Ridders!’ zitten 4 bezoekers opgesloten in een kasteel na sluitingstijd. De vloeren kraken, het harnas van ridder Arnautilus rammelt en er piept iets. Ze willen naar huis! Of toch liever niet... trekt iemand stiekem dat harnas aan? Wie verandert er in een jonkvrouw? Wie wordt de draak?
Een voorstelling over de lol van spelen, over handicaps en wat ‘normaal’ is, over iedereen mee laten doen, maar vooral: een spetterende voorstelling over ECHTE RIDDERS.

Komedie voor het hele gezin op Kasteel Radboud

Een echte komedie voor het hele gezin (4+) , over de lol van het spelen. Een niet alledaagse voorstelling over leven met een fysieke handicap, waarin ‘uitzonderlijk’ eigenlijk heel gewoon wordt. Na afloop van de voorstelling kun je zelf nog het zwaard ter hand nemen, pronken als een jonkvrouw, of zwaaien met een vlag. Voor en na de voorstelling mag je ook het hele kasteel verkennen!

Gaan jullie ook naar Ridders op het kasteel in Medemblik?

De voorstelling begint om 15.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten. Kosten bedragen € 5,- voor kinderen t/m 12 jaar en € 8,- vanaf 13 jaar. Prijzen zijn inclusief toegang tot het hele kasteel tussen 9.00 en 17.00 uur. Museumkaart is niet geldig bij deze voorstelling.

Tickets kopen!