Lappie Lapstok komt naar Onder de Linden in Middenbeemster met de voorstelling De Wensappel: over Tatie de Tovenaar die zin heeft in een appeltje.

Over de voorstelling De Wensappel

Tatoe de tovenaar heeft zo’n zin in een  appeltje. Maar wanneer hij bij de appelboom komt, zijn ze wederom allemaal op. Houdt dan niemand rekening met elkaar in dit bos?  Maar Tatoe weet wel hoe hij de bosbewoners een lesje kan leren! Hij tovert een gouden appel in de boom. Een wensappel. Je mag twee wensen doen als je over de appel wrijft. Maar je eigen wens komt alleen uit, als je je eerste wens voor een ander gebruikt. Doe je dit niet,  dan raak je natuurlijk  betoverd!

En soldaat Rien … die wenst voor zichzelf nieuwe laarzen en daarna een zak vol goud. Floeperdeflits…. waar is hij nu? En hoe maakt hij de betovering nu ongedaan?

Gaan jullie ook naar Onder de Linden in Middenbeemster?

Dat wordt natuurlijk een feestje voor je kinderen om bij te zijn! Voor meer informatie en het bestellen van tickets ga je naar de website van Onder de Linden.

Het zag er even naar uit dat de kindervoorstelling van 19 september niet door zou gaan.
Dit had alles te maken met de beperkte mogelijkheid die Onder de Linden zou hebben.
Maar ook nu blijkt dat “goeie buren” belangrijk zijn. We zijn voor deze middag uitgeweken naar de tuin van het Bezoekerscentrum/ Agrarisch Museum.

En dat betekent dat de (groot)ouders gelukkig ook mee mogen. Wel op veilige afstand, maar dat is vanzelfsprekend. Reserveer nu de kaarten of kom naar de tuin van het Bezoekerscentrum en koop de kaarten daar.

Dol op leuke gezinsuitjes en kinderfeestjes?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in Zaanstreek-Waterland aan!

GRATIS KidsTips!