Na lang wachten is het eindelijk zover, Go-Kids is live! Vanaf 3 November is Go-Kids officieel in gebruik, na maandenlange voorbereidingen. En natuurlijk zijn we heel erg benieuwd of je de site leuk vindt. Laat je het ons via facebook of twitter weten? Alvast bedankt, en heel veel plezier gewenst!

Op Go-Kids kun je alle leuke uitjes voor kinderen in Nederland vinden!

Zoek je een leuk uitstapje met kinderen in Nederland? Wij hebben zoveel leuke dingen om te doen met kinderen voor je verzameld! Op Go-Kids.nl vind je de leukste tips voor ouders en verzorgers met kinderen en kinderactiviteiten, favoriete kinderwinkels, kindvriendelijke restaurants, coole kinderfeestjes, gave clubjes en workshops en handige adresjes voor al je opgroeivragen.

Leuk familie uitje in de vakantie

Wil je in de schoolvakantie een dagje uit in Nederland? Kies een van de 26 regio's en laat je verrassen door alle uitjes, parken, attracties en bezienswaardigheden. Maak er een compleet dagje uit van en kies een leuk kindvriendelijk restaurant om de dag mee af te sluiten. Wil je met je kind op pad en samen er op uit? In de stad, in het bos, op de hei, aan het water of aan het strand? Er is zoveel te doen in Nederland.

Leuke tips voor uitjes, kindvriendelijk uit eten, kinderfeestjes, kinderwinkels, clubjes, opvoeding & nog heel veel meer...

Op Go-Kids vind je alle leuke kinderactiviteiten in Nederland! Uit met kinderen? Wij hebben tips voor je om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of het hele gezin een leuk weekend of gezellige dag in Nederland te beleven. Fijne eropuit tips voor buiten, maar ook binnenuitjes voor als het regent of slecht weer is. Kortom, je hoeft je niet te vervelen!