Gewonnen kinderfeestje bij Mirelness!

Een paar weken geleden heb ik meegedaan aan een win actie op facebook van Go kids Veluwe voor een kinderfeestje van Mirelness! En ja gewonnen! Toen ik dit aan rosalie vertelde was ze zo ontzettend blij! Ze heeft iedere week gevraagd of het al zover was...

Eindelijk was het zover na een paar weken wachten mocht rosalie eindelijk haar gewonnen kinderfeestje gaan vieren. De meiden uit school gehaald en toen heeft rosalie verteld wat de bedoeling was, haar vriendinnen waren gelijk reuze enthousiast dus gauw op naar huis.

Om 16.00 kwam Mirel van Mirelness bij ons thuis, alles wat de meiden nodig hadden had ze meegenomen en ik had zelf ook al wat voorbereid dus we konden gelijk beginnen.

8 meiden luisterden aandachtig naar wat er werd uitgelegd en wat deed Mirel dit ontzettend leuk! Toen kon het echt beginnen, eerst een lekker geurtje uitkiezen en wat zeezout en nog wat sop natuurlijk! Dit konden de meiden allemaal zelf doen en dat vonden ze natuurlijk prachtig! Het water erbij en relaxen maar.. ondertussen konden de meiden elkaar nagellakken en waar nodig hielp Mirel en maakte gezellig een praatje met de meiden! Ondertussen kregen we al hele leuke reacties de meiden vonden het prachtig! Daarna heeft Mirel ze nog geleerd hoe ze een handmassage aan elkaar konden geven, heerlijk om te zien hoe aandachtig de meiden luisterden en het nadeden, Mirel deed het bij de jarige voor en de rest deed het bij elkaar na. 'S avonds kreeg ik al een filmpje van een moeder waarbij de geleerde handmassage gelijk even voorgedaan werd!

Toen ik 's avonds aan rosalie vroeg hoe ze het gehad had begon ze helemaal te stralen, ze vond het echt ontzettend leuk en was heeeeeeeel erg blij dat ik op facebook had meegedaan aan de win actie. Wij gaan Mirelness zeker aanraden bij andere kinderen en deze mama gaat zelf zeker ook nog een keer naar Mirel voor een ontspannings massage.

Mirelness en Go kids Veluwe ontzettend bedankt voor deze topdag van Rosalie!