Zwemlessen bij Zwembad H2O Harmelen
De Uithof 1, 3481 WE Harmelen

Ben jij op zoek naar een leuk zwembad waar jouw kind zwemlessen kan gaan volgen? Neem dan eens een kijkje bij H2O in Harmelen. 

Zodra je kind 3 jaar is kun je het inschrijven. Vanaf 4,5 jaar kan jouw kind worden opgeroepen zodra er plek is. Zwembad H2O Harmelen biedt verschillende opties voor zwemles aan. 

Zwem-ABC

Deze lessen duren 60 minuten en de kinderen zwemmen gedurende het hele traject in vaste groepen. 

De groepen bestaan uit 10 kinderen en er is een vaste zwemonderwijzer. Op zondag bestaat de groep uit 8 kinderen. Let op; hiervoor geldt een ander tarief. 

Heeft jouw kind behoeft aan individuele aandacht? Dan zijn er ook privélessen mogelijk. 

Turbo-ABC lessen

Wil je dat je kind heel snel zijn diploma haalt dan kun je kiezen voor Turbo-ABC lessen. In 7 maanden haalt je kind dan gegarandeerd het A-diploma. De lessen starten in september en januari en je kind gaan per week 1,5 uur zwemmen. In een groep zitten maximaal 10 kinderen met één zwemonderwijzer. 

Voorafgaand aan de Turbo lessen zwemmen kinderen twee maanden in een voortraject. Hier wordt bekeken of het kind vaardig genoeg is om het zwemdiploma in een korte tijd te kunnen behalen. Het is namelijk wel van groot belang dat het kind plezier heeft tijdens de lessen en de veiligheid mag nooit in het geding komen.

Leerlingenvolgsysteem

H2O werkt met het online leerlingvolgsysteem van Dukkie. Het fijne hieraan is dat je samen met je kind de vooruitgang kunt bekijken. Dat motiveert en is gewoon heel leuk! Tevens zit er aan het volgsysteem ook nog een beloning gekoppeld. Zodra jouw kind start met zwemles krijgt hij een poster. Naar mate de lessen vorderen kunnen kinderen punten scoren en aan de hand daarvan kunnen ze een sticker ontvangen voor op de poster. Natuurlijk is het de bedoeling dat de poster helemaal gevuld gaat worden, maar dat gaat gedurende de lessen zeker lukken!

A B en C

Na het A-diploma kan je kind doorgaan voor B en C. En heeft je kind er na C nog geen genoeg van? Dan zijn er nog genoeg andere leuke lessen! Er wordt namelijk ook ZeemeerminZwemmen, snorkelen en zwemvaardigheid aangeboden!

H2O Harmelen

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor