Kinderfeestje bij Nationaal Militair Museum
Verlengde Paltzerwerg 1, 3768 MX Soest

Heeft je kind binnenkort een verjaardagsfeestje? Dan hebben we een leuk idee: Het Nationaal Militair Museum is een populaire kinderfeestjeslocatie. Er is voor kinderen ontzettend veel te doen en te zien in en rondom het museum. Er zijn verschillende mogelijkheden!

Kinderfeestje Missie NMM

In Missie NMM krijgen de kinderen een stoere camouflagepet op en marcheren als een echte soldaat! Samen met vriendjes en vriendinnetjes gaan ze op avontuur in het museum om inlichtingen te verzamelen. Als ze alle antwoorden hebben verzameld, kunnen ze de code kraken. En als dat lukt, ontvangen ze een stoere dogtag als beloning! Het wordt een geweldig feestje waarbij de kinderen ook nog iets leren. KiKaDeWaDo, zoals ze bij defensie zeggen: Kind Kan De Was Doen!Dit kinderfeestje is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. 

Kinderfeestje Kraak de Kluis

"Kraak de kluis van de Kolonel!" Tijdens dit avontuur gaan ze op zoek naar acht geheime voorwerpen en ze zullen hun ogen uitkijken. Ze zullen glimmende harnassen zien, laagvliegende vliegtuigen en indrukwekkende tanks - er valt niets te missen! Als ze de kluis weten te kraken, ontvangen ze een stoere dogtag als beloning. Een geweldig avontuur voor kinderen om te spelen tijdens een kinderfeestje.
Dit kinderfeestje is geschikt voor kinderen van 5 tot 7 jaar. 

Kinderfeestje

Catering arrangementen

Begin het feestje met een lekkere soldatenmuffin met limonade en sluit af met een kidsmeal (frietjes, snack, capri-sun, verrassing). Bij boeking van het feestjesarrangement wacht er een feestelijk gedekte tafel in het restaurant. Zorg ervoor dat je op het gereserveerde tijdstip aanwezig bent, anders worden de frietjes koud!

Mogelijkheden

  • Kidsmeal (friet, snack naar keuze, drankje en verrassing)
  • Muffins versieren met limonade

Meer info en boeken!

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor