Is jouw kind dol op taarten en op creatief bezig zijn? Dan is een workshop taarten versieren bij Zoet & Roos misschien wel hét kinderfeestje waar je naar op zoek bent!

Taarten versieren met Roos

Roos (eigenaresse van Zoet & Roos), zal er voor zorgen dat het een kinderfeestje wordt om nooit te vergeten. Roos vindt het heerlijk om te bakken en deelt haar passie graag met jou. Ze heeft de banketbakkersopleiding gevolgd waar ze van alles heeft geleerd over taarten, koekjes en gebak. In haar eigen workshopruimte deelt ze nu graag haar ervaring met jou en maakt ze een feest van iedere workshop!

Hoe ziet het kinderfeestje Workshop taarten versieren eruit?

Het bakfeestje duurt ongeveer 2 à  2,5 uur. Het is de bedoeling dat er tijdens de workshop minstens 1 ouder aanwezig is. Elk kind krijgt een voorgebakken boltaartje die ze zelf mogen vullen met jam en botercréme. Daarna mogen de kinderen de taartjes gaan versieren met gekleurde fondant en zijn er leuke uitstekers uitstekers beschikbaar om de taart nog mooier te maken. Uiteraard gaan de kinderen naar huis met hun eigen versierde taart. Wat zullen ze trots zijn!

  • Tijdsduur bakfeestje: ongeveer 2 uur.
  • Tijdens de workshop moet altijd minstens 1 ouder aanwezig zijn.
  • Elk kind krijgt een voorgebakken boltaartje (doorsnede 15 cm, 4 personen).
  • De kinderen gaan de taartjes zelf vullen met jam en botercrème.
  • Daarna worden de boltaartjes bekleed met gekleurde fondant en versierd afhankelijk van de gekozen variant. De kinderen mogen zelfs kiezen hoe ze de taart versieren. Er zijn vele verschillende uitstekers aanwezig en verschillende kleuren fondant. 
  • De kinderen gaan naar huis met hun eigen versierde boltaartje in een taartdoos.

De jarige mag van te voren zelf kiezen wat voor soort taartje er versierd gaat worden tijdens het feestje. Natuurlijk is een normaal taartje mogelijk, maar er kan ook gekozen worden voor een varkens, - lieveheersbeestje,- eenhoorn,- of barbie- taart! 

Meer informatie vind je hier.