Vier je feestje bij de VR Room in Utrecht en ontdek alle geheimen van Virtual Reality. Zodra je de VR Room binnen stapt ga je op avontuur. 

Een kinderfeestje bij de VR Room

Je beleeft tijdens een feestje bij de VR Room de spannendste avonturen (Natuurlijk helemaal geschikt voor de kids).
Rij een rondje in een virtuele achtbaan, kom oog in oog te staan met een levensgrote dinosaurus of waan je in de wereld van een echte tovenaar.

Voorafgaand aan het speciale Party Kids feestje word je helemaal klaar gemaakt door 2 ervaren VR Room experts die ervoor zorgen dat jij met je virtuele reis kan gaan beginnen. 

Wat krijg je wanneer je een feestje bij de VR Room

Het feestje bij de VR Room is inclusief:

  • Een leuke VRrassing voor de jarige job
  • 60 minuten lang VR Experiences
  • Elk kind krijgt een pakje drinken en een zakje chips
  • Na afloop ontvangen alle kids een heuse VR-diploma!

De kinderen kunnen vanaf de bank meekijken op het scherm en zo zien wat hun vriendjes/vriendinnetjes meemaken. Zo hebben ze tussen de experience door even wat tijd om op adem te komen, maar hoeven ze zich zeker niet te vervelen!

Voor wie is dit kinderfeestje geschikt?

Een kinderfeestje bij de VR Room is zeer geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Zijn de kids iets jonger? Dan kunnen ze natuurlijk gewoon meekomen en krijgen ze een aangepaste VR-ervaring.

Een feestje bij de VR Room is geschikt voor maximaal 10 kids. Er moeten altijd 2 volwassenen bij zijn zodat zij ook kunnen helpen waar nodig. Tijdens de VR Experiences zijn er 4 VR headsets beschikbaar. 

Boek je via Go-Kids? Dan hebben we nu een toffe deal!

Boek nu een kinderfeestjes bij de VR Room en ontvang een leuk cadeautje! De 2 volwassen begeleiders die meegaan ontvangen namelijk allebei een gratis drankje met een lekkere gratis snack. Dat is een goed vooruitzicht toch?

Om deze deal te ontvangen vul je het interesseformulier op deze pagina in. Je ontvangt dan van ons een een speciale Go-Kids code om deze deal te kunnen boeken bij de VR Room. De code ontvang je in de mail. 

Kosten feestje VR Room

  • Vier jij je feestje op een maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag, dan betaal je €175,-
  • Op woensdag, zaterdag en zondag betaal je €200,-

Vul het interesse formulier hiernaast in om de toffe Go-Kids deal in je mailbox te ontvangen.