Kinderfeestjes bij The Sport Box

CAB-Rondom 90, 3534 BE Utrecht

Vier je kinderfeestje bij The Sport Box

Ben jij op zoek naar een actief kinderfeestje met originele sporten en leuke spellen? Zoek dan niet verder. Bij The Sport Box vind je het allemaal. 

The Sport Box biedt de perfecte locatie, met een ruime hal waar verschillende sporten aangeboden kunnen worden. 

Verschillende sporten

The Sport Box biedt verschillende sporten aan. Wat kies jij tijdens jouw kinderfeestje?

Bossaball

Heb jij al eens gehoord van Bossaball? Bossaball is een combinatie van voetbal, volleybal en gymnastiek. Het bijzondere is dat dit alles gecombineerd wordt op een groot opblaasbaar speelveld met trampolines. 
Wanneer je dit boekt krijg je een workshop van 1,5 uur wat bestaat uit de begeleiding van een instructeur. Je gaat Bossaball spelen en je leert de tofste trucjes! Een te gek feestjes waarbij de kinderen ontzettend veel plezier hebben en al hun energie kwijt kunnen.
Te boeken vanaf 8 kinderen met een minimum leeftijd van 8 jaar. 

Beach Sporten

Bij The Sport Box vind je een enorme zandbak. Hier worden de leukste activiteiten georganiseerd. Zo kun je een potje beachvoetbal of beachvolleybal spelen, én de leukste kinderspelletjes doen. 

Natuurlijk is er niks fijner dan lekker ravotten en spelen in het zand. Tijdens het feestje krijgen de kinderen onder begeleiding van een trainer leuke spelactiviteiten aangeboden. 
Voorafgaand aan het kinderfeestje kunnen de verschillende spelvarianten afgestemd worden met de jarige. Zo krijg het feest een persoonlijk karakter. Klinkt goed hé! 
(Beachgames is te boeken vanaf 8 kinderen met een minimum leeftijd van 8 jaar).

Snacks tijdens het kinderfeestje

The Sport Box biedt jou de mogelijkheid om ook ultiem te kunnen genieten van het kinderfeestje van jouw kind. Zo worden dus ook de hapjes en drankjes tijdens het feestje verzorgt. Willen jullie tijdens of na het feest genieten van een grotere maaltijd? Ook dat is mogelijk! Geniet gezamenlijk van een lekkere portie friet met snack! Een compleet verzorgt kinderfeestje dus. 

 

Naar de website