Confettistraat 1, 3431AA Nieuwegein

Ben je van plan om het volgende kinderfeestje thuis te vieren? Dan is dit misschien  wel wat voor jullie. Een kinderfeestje van Confetti per Mail krijg je in de mail. Ja je  leest het goed; in de mail.  

Kinderfeestje per mail 

Natuurlijk vieren jullie zelf het feest en wordt er niet écht een feestje in de mail  gestuurd. Maar wel de Confetti. Wat jullie gaan doen is helemaal voor je uitgewerkt  in een uitgebreid draaiboek. Deze ontvang je na bestelling van je feestje in de mail.  Daarin lees je wat je moet voorbereiden, zit een uitnodiging in het thema en zie je  precies wat je nodig hebt om het feestje te vieren.  

Op de dag van het feest hebben jullie toegang tot een speciale website. Die  website is de entertainer. De kinderen worden via de site meegenomen in het feest  en krijgen allerlei leuke en gekke opdrachten, die ze als groep moeten gaan  vervullen. Die opdrachten vinden trouwens niet achter de computer plaats hoor,  dus geen vierkante ogen tijdens dit feest!  

De kinderfeestjes 

Bij het ontwikkelen van de kinderfeestjes is nagedacht over hoe een groep  kinderen een paar uur met elkaar kan doorbrengen zonder dat er groepjes  gevormd worden . Zo sparen ze bijvoorbeeld bij de VriendenClub voor  Vriendschapspunten. Als ze de opdrachten en spellen goed uitvoeren, verdient de  groep een aantal punten. Iedereen kan meedoen!  

Kinderfeestje voor kleuters 

Speciaal voor de wat jongere kinderen (zo rond de 4-7 jaar) is er het feest Ziggy  Zintuig. Ziggy is een lieve robot, die de kinderen meeneemt naar zijn vriendjes. Alle  vriendjes van Ziggy hebben een spel voorbereid, waarbij de kinderen worden  uitgedaagd hun zintuigen goed te gebruiken. Leren, ontdekken en vooral lol  maken! De kinderen starten met een stempelkaart, die ze na iedere opdracht  verder kunnen vullen.  

Ben je benieuwd geworden naar deze feestjes en wil je ook de rest van het aanbod  zien? Klik op onderstaande button!

Info en boeken

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Indoor