Go-Kids Friesland

 

Welkom bij Go-Kids Friesland, wat leuk dat je de website bezoekt! Op de website Go-Kids Friesland vind je het meest complete overzicht van leuke kindvriendelijke restaurants, speellocaties voor binnen en buiten, attractieparken en musea. Sinds 2018 vind je hier alle kindvriendelijke plekjes die je als ouder in Friesland graag zou willen kennen!

Hoe werkt het?

Onder "Uitjes" vind je bestemmingen waar je met de kinderen naar toe kunt voor een uitstapje, gesorteerd in de categoriën; Erop uit, eten & drinken, overnachten en winkelen. In de agenda vind je allerlei kindvriendelijke evenementen, gesorteerd op datum. Natuurlijk vind je op Go-Kids ook heel veel kinderfeestjes! Klik op Kinderfeestjes om te zien welke verschillende soorten kinderfeesten je in Friesland kunt organiseren. Bij opgroeien lees je over plekken die prettig zijn om te kennen als je opgroeiende kinderen hebt. Daarnaast vind je een overzicht met allemaal leuke en bijzondere clubs en verenigingen. 

Verder worden er regelmatig blogs geplaatst over de meest uiteenlopende onderwerpen, hebben we een YouTube-kanaal waar onze kidsreporters vloggen tijdens hun uitstapjes én versturen we voor iedere schoolvakantie een nieuwsbrief met daarin de leukste tips voor tijdens de vakantie.

Door wie? 

Mijn naam is Marloes Aarnink, ik woon in Leeuwarden samen met mijn man en onze 3 kinderen. Een dochter van 6, een zoon van bijna 4 en een dochter van bijna 2. Het is bij ons thuis een gezellige boel! Ik houd ervan om er lekker op uit te gaan met de kinderen. En wat ik belangrijk vindt: dat hoeft niet altijd (veel) geld te kosten. Een gezin draaiende houden is al duur genoeg. Een uitje naar het bos in de herfst om de echte herftschatten te zoeken zoals eikels, kastanjes en de mooiste bladeren! Of in de zomer naar het strand, heerlijk om te doen voor zowel ons, als onze kinderen!

We testen als gezin regelmatig uitstapjes in Friesland om daar vervolgens wat over te schrijven. Je hoeft dus niet langer zelf het internet af te zoeken naar leuke activiteiten voor kinderen in Friesland, op Go-Kids Friesland heb je snel en gemakkelijk overzicht van alle kindvriendelijke activiteiten, kinderuitjes en kinderfeestjes in deze omgeving. 

Veel lees én speelplezier!

PS: Via  Facebook en Instagram houd ik je ook graag op de hoogte van de leukste activiteiten in Friesland!
Heb je nog leuke tips of aanvullingen voor Go-Kids Friesland of wil je als bedrijf een vermelding op deze site, mail dan naar: marloes@go-kids.nl

Log In