Jump XL Amersfoort
Groningerstraat 176, 3812 EG Amersfoort

Bij Jump XL kunnen de kinderen helemaal los gaan. Deze trampolineparken zijn in diverse regio's in Nederland te vinden en zijn ruim en veilig opgezet. Je kunt er reserveren voor een uurtje jumpen, maar ook je feestje vieren of onder begeleiding de gaafste tricks oefenen. Onderstaand de verschillende mogelijkheden. 

Mini Jump

Trampolinespringen alleen geschikt voor de grotere waaghalzen? Zeker niet! Ook de allerkleinste zijn gek op onze Trampolines. En daarom hebben wij speciaal voor ouders met kinderen van 2 t/m 5 jaar Mini Jump op ons programma staan: een superleuke én veilige manier om te leren springen, rollen en vallen.

Op woensdag (16:00 - 19:00 uur), vrijdag en zaterdag (16:00-20:00 uur) is er Disco Jump. 

Mini Jump

Disco Jump

Wil je actief bezig zijn en houd je wel van een avondje uit? Dan is Jump XL op de vrijdag- en zaterdagavond the place to be! Tijdens de Disco Jump gaan de Discolichten aan, de muziek harder en jumpen en dansen jullie op de vetste beats! Tussen het jumpen door kunnen jullie lekker samen chillen en iets drinken en snacken in de Foods & Drinks area. 

Tijdens de Disco Jump kun je gebruik maken van de Disco Jump Special. Hiermee kun je 120 min. jumpen en ontvang je een lekker drankje voor na het jumpen. 

Liever een kinderfeestje vieren? Dat kan ook! Tijden de Disco Jump uren kun je een te gekke Disco Jump party boeken! 

Disco Jump

JumpScool

Wil je indruk willen maken op je vrienden? Ben jij niet bang uitgevallen en durf jij je grenzen te verleggen? Dat willen we zien! Tijdens de JumpScool leer jij de vetste tricks van onze Jump Masters. Met een gezonde dosis lef, doorzettingsvermogen en conditie maak jij binnenkort – alsof het niets is – een salto, cody of backflip.

JumpScool

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor