Fit Family Utrecht  

Talmalaan 109, 3515CW Utrecht

  Drukke baan & jonge kids? Blijf fit met de Fit Family bootcamps voor ouder & kind!

  Je kent het wel: een drukke baan met jonge kinderen, het huishouden runnen, een leuk sociaal leven onderhouden en oh ja, de kids moeten ook nog op een actieve hobby! Wanneer heb je dan tijd om zélf te sporten? Fit Family heeft voor jullie de oplossing!

  De outdoor workouts van Fit Family helpen jou om tussen alle bedrijven door top quality time met je kind te beleven. Als bonus worden jullie er ook nog allebei fit en blij van!

  De workouts van Fit family zijn uitdagend voor zowel ouder als kind (2½ t/m 7 jaar). Vergis je niet in de zwaarte van de workouts, ook al is het met kinderen samen, ouders worden flink uitgedaagd! Kinderen worden getraind met toffe spelelementen, competitie en elementen van storytelling. Een workout duurt 45 minuten.

  De workouts zijn ontwikkeld door een expertteam, Fit Family gaat voor high quality! Daarnaast word je samen met je kind in een vaste groep ingedeeld, zodat er een groepsband ontstaat tussen de deelnemers en de trainer. Na afloop is er gelegenheid is om met elkaar even na te kletsen, wat te drinken en een stukje fruit te eten.

  Locaties

  Benieuwd waar de workouts van Fit Family allemaal plaats vinden? Hieronder vind je een overzicht van alle workouts van Fit Family op verschillende locaties in Utrecht. 

  Utrecht – Tuinwijk

  Verzamelplaats: Majoor Bosshardtplantsoen (achter Bibliotheek Tuinwijk)
  Vrijdag 9.00 - 9.45  leeftijd:2,5 t/m 5 jaar

  Utrecht – Tolsteegplantsoen

  Verzamelplaats: Muziektent De Klanksteen
  Zaterdag 9.15 - 10.00   leeftijd:2,5 t/m 3 jaar
  Zaterdag 10:15 - 11.00 leeftijd:4 t/m 7 jaar

  Utrecht – Park Voorveldse Polder

  Verzamelplaats: Bij de speeltuin
  Zondag 9.15 - 10.00    leeftijd:2,5 t/m 3 jaar
  Zondag 10.15 - 11.00  leeftijd:4 t/m 7 jaar

  Naar de website

  Adres

  • Adres: Talmalaan 109
  • Stad:  Utrecht
  • Land:  NL
  • Postcode:  3515CW