e² Young Engineers biedt educatieve programma’s waarmee we kinderen enthousiast willen maken voor technologie en wetenschap en ze willen uitdagen om probleemoplossend en creatief te denken. Voor elke leeftijd is er een passend verrijkingsprogramma. 

Big Builders 4-6 jaar


Dit programma is ontwikkeld voor kinderen van groep 1 en 2 van de basisschool of vanaf 3,5 jaar als de kinderen er al aan toe zijn. De kinderen bouwen met Kid K'nex en verbreden o.a. daarmee hun kennis, ontwikkelen hun fijne motoriek en verbreden hun woordenschat.
De lessen duren 45 minuten.

Bricks Challenge cursus 6-11 jaar

In verschillende themas wordt er meerdere keren per jaar een cursus aangeboden. Kinderen verbreden o.a. hun ruimtelijke inzicht, leren zelfstandig creatief en inventief te denken en ontwikkelen hun motoriek.
De lessen duren 1:15 uur. 

Algo Play 6-11 jaar

Algo Play is een revolutionair educatief programma dat jonge kinderen de grondbeginselen van programmeren en robotica leert, met behulp van een intuïtieve en eenvoudige fysieke codeertaal.

Robo Bricks 8-12 jaar

Het doel van de Robo Bricks is kinderen op een spelende manier kennis te laten maken met mechanische en software ontwikkeling. Elke les bouwen de kinderen een robot of machine van LEGO-onderdelen en programmeren het om het tot leven te wekken.

 

Meer info en inschrijven