Telekids Musicalschool - Acteren, dansen en zingen.

Haal het beste uit jezelf bij de Telekids Musicalschool. Zij bieden een speciaal ontwikkeld lesprogramma en maken vooral heel veel plezier! Want dat is uiteindelijk toch het aller belangrijkst?

Je gaat werken aan dans, zang en acteren onder leiding van de beste docenten. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan een voorstelling die 2 keer per jaar plaatsvindt. 

Het leuke is dat er bij de Telekids Musicalschool groepen zijn met en zonder selectie, dus iedereen (kinderen tussen de 4 en 9 jaar) kan mee doen!

Auditie

Wil je meedoen met een auditie? Dan kan! Er worden namelijk meerdere keren per jaar meedoen met een auditie. Wordt je toegelaten, wees je er dan wel wan bewust dat deze groepen streven naar een zeer hoog niveau en dat een een maximale inzet van je wordt verwacht. 

Musicallessen voor iedereen!

Is je kind al wat ouder? Goed nieuws, want grote broer De Nederlandse Musicalschool biedt een lesprogramma aan voor kinderen en jongeren van 12 t/m 18 jaar.

Locaties: Telekids Musicalschool heeft meerdere locaties in de regio Utrecht & Amersfoort. Er worden lessen aangeboden in Utrecht, Zeist, Nieuwegein, Vleuten en Amersfoort. Benieuwd waar en wanneer de lessen bij jou in de buurt aangeboden worden? Lees dan hier verder. 

Naar de website