11 sporten bij één club


Leer 11 sporten bij 1 club met gegarandeerd klimmen, klauteren, muziek en FUN!


Apeleuke multisport lessen

Laat je meenemen door Apie en leer in één seizoen kennis maken met de 11 populairste sporten van Nederland (Voetbal, Hockey, Judo, Freerunnen, Atletiek, Basketbal, Volleybal, Tennis, Turnen, Rugby, Handbal). Elke week gegarandeerd een apeleuk klim & klauterparcours om de sportvaardigheden te ontwikkelen. Altijd in een vaste gezellige groep met veel individuele aandacht, waarbij er gewerkt wordt aan een
optimale ontwikkeling van jouw apekopie!

Waarom Monkey Moves

Iedereen heeft de mogelijkheid om een leven lang gezond in beweging te zijn. Iedere ouder of verzorger wenst voor zijn kind een goede gezondheid. Daarbij horen o.a. een goede motorische ontwikkeling, lekker in je vel zitten, plezier in bewegen hebben en blinken van zelfvertrouwen. In de Monkey Moves lessen komt dit allemaal samen. In de lessen worden kinderen uitgedaagd hun motorische, cognitieve en sociale vaardigheden verder te ontwikkelen, passend bij leeftijd van het kind.

Ouder-kind lessen

Monkey Moves start met de motorische ontwikkeling van jouw apekoppie vanaf 1,5 jaar. Zowel de dreumes (1,5-3 jaar) als peuter (3-4 jaar) lessen, zijn ouder-kind lessen. Een echt quality-time moment met je kind, waar jouw kind de basis legt voor een leven lang gezond bewegen. Ongedwongen sporten, met elke les weer een lerend karakter met een opbouwende leerlijn.

Zelfstandige lessen

Bij de multisportlessen voor kleuters (4-6 jaar) en basisschoolkinderen (6-9 jaar) leer je 11 sporten in één seizoen! Gegarandeerd klimmen, klauteren, muziek én FUN! Elke drie weken een andere sport, met persoonlijke aandacht passend bij jouw ontwikkeling. Bij Monkey Moves leer je goed bewegen richting een sportkeuze. Kom jij het nieuwe multisporten ervaren?

Monkey Moves Locaties in de regio Nieuwegein

Monkey Moves Nieuwegein geeft op verschillende locaties les. Bekijk ze hier!

 

Boek een gratis proefles!