Als je vaart op de Vinkeveense of Loosdrechtse plassen heb je echt een vakantiegevoel. Heerlijk ontspannen varen en lekker de natuur in? Huur dan een elektrische sloep voor 6-8 personen en vaar een mooie route op de Vinkeveense of Loosdrechtse plassen! Er zijn verschillende vaarroutes beschikbaar.

Varen met het hele gezin!

Greenjoy verhuurt elektrische sloepen die erg comfortabel zijn. Je kunt fluisterstil varen door de natuur en daarmee ook gezellige gesprekken voeren zonder herrie. Dat de boot elektrisch is is ook goed voor het milieu. Een bijkomend voordeel is dat het niet stinkt. Met de beschikbare vaarinstructies is het easy om de boot te besturen, een vaarbewijs is dan ook niet nodig!

Dit klinkt goed, toch? En voor kinderen vaak is het vaak iets magisch, varen in een boot. En hoe gaaf is het als je ook zelf een stukje kunt sturen? Wij hebben het dus getest! Onze jongens van 6 en 9 keken er in ieder geval naar uit om een echte 'kapitein' te zijn! En hoe vonden ze het? Geweldig! Om de beurt hebben ze een stukje gevaren en genoten van het water, de natuur en de omgeving. 


Zij vond het leukst dat we een wat grotere boot tegenkwamen waardoor er wat grotere golven waren. Je kunt je goed vasthouden aan de randen van de boot, dus het is avontuurlijk én veilig. Natuurlijk is het aan te raden voor kinderen om een zwemvestje te dragen als zij nog geen diploma hebben. Check vooraf even of er zwemvesten beschikbaar zijn. De boot die wij hadden gehuurd in Vinkeveen had geen zwemvesten beschikbaar. 

 

Een sloep huren bij Greenjoy is erg gemakkelijk

1. Je reserveert online je sloep. Dat kan tot 10 minuten voor aanvang (indien beschikbaar). Je betaalt online. 
2. Je ontvangt een mail met duidelijke instructies vooraf en een link naar de beschikbare vaarroutes.
3. Je activeert bij aankomst de sloep met je mobiele telefoon. Het is zeer eenvoudig, je volgt de instructies op het scherm.
4. Lekker varen! Iedereen kan de sloep besturen. 
5. 45 minuten voor de eindtijd ontvang je een SMS, zodat je nog tijd hebt om terug naar de haven te varen.
6. Bij aankomst meld je de boot weer af, ruim je de spullen op en laat je de boot weer achter.
7. De borg wordt binnen een paar werkdagen weer op je rekening gestort. 

Kortom, wij hebben een gezellige ochtend gehad in de boot en raden iedereen aan om een keer te gaan varen. Neem een lekkere picknickmand mee en vermaak je een dag(deel) op de plassen!

Boek een sloep!