Vakantiekampen, wij zijn er gek op! Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden, dat er voor elk kind wel iets passends te vinden is! 

De leukste (dag)kampen voor zomervakantie 2024

Ook in onze regio (en daarbuiten) zijn verschillende vakantiekampen te boeken. Wij zetten de leukste kampen in de regio Utrecht & Amersfoort voor jullie op een rijtje. 

1. Okkiedagen Play-in Utrecht

Verschillende dagen in de vakantie kunnen kinderen onbeperkt genieten, spelen in het Kids Paradise, de Climb Walls, het Trampolinepark en de arcadehal van Play-in, supertof toch?! Kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom voor het diverse programma onder begeleiding van professionele crewleden. Een leuk programma vol ontspanning, spel en sport, inclusief lunch en snacks.
Okkiedagen

Okkiedagen

2. Lego Bricks Challenge in Utrecht

Veel kinderen houden van bouwen en spelen met Lego, tijdens dit kamp gaan ze superleuke uitdagingen aan met technisch lego. Elke dag bouwen ze minimaal 2 gemotoriseerde Lego modellen, waarbij ze ook leren over de werking via wetenschappelijke principes die getoond worden. Deze dagkampen zijn gericht op kinderen van 6 tot en met 10 jaar. 
Lego Bricks Challenge

Lego Robo bricks programmeerdagen

e2 Young Engineers organiseert verschillende Robo Bricks workshops in de regio. Tijdens het zomerkamp wordt er door de kinderen elke dag minimaal twee robots met technisch Lego® gebouwd en leren ze op een spelende manier mechanische en software ontwikkeling. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen zich inschrijven. 
Robo Bricks

Lego zomerkamp

3. Zomerkamp Kindertheater de Toverknol

De succesvolle Toverknol theaterkampen zijn bij velen bekend. Als je creatief bent en een levendige fantasie hebt, dan zijn de Toverknol Themadagen iets voor jouw kind! Tijdens de vakanties worden deze evenementen georganiseerd in de kindertheaters De Toverknol in Utrecht. Je kunt een of meerder dagen meedoen. 
Theaterkamp

Kindertheater de Toverknol Utrecht

4. Freerun kamp

Bij JUMP Freerun in Houten organiseren ze deze zomer toffe freerun kampen! Plezier, freerunnen en samenhorigheid staan centraal in deze dagen vol avontuur. Een scala aan activiteiten staat op het programma, waaronder: het creëren van spectaculaire shows, springen op trampolines, deelnemen aan wedstrijdjes en uitdagende parkoursspellen. Naast de georganiseerde activiteiten is er ook voldoende vrije tijd om ongehinderd te trainen en je eigen vaardigheden te verbeteren.
JUMP Freerun Houten

JUMP Freerun Houten

5. Summercamp 

Allerlei leuke dingen doen en ondertussen heerlijk Engels leren?
Daarvoor gun je jouw kind een Summer Camp(voor kinderen vanaf 4 jaar, in onze regio in Woerden, Amersfoort en Utrecht) of Junior Camp  (groep 7 & 8, incl overnachtingen, op Landgoed Rhijnauwen in Bunnik), zo leuk en stiekem ook heel leerzaam!
Summer & Junior Camp

Summer Camp

Fijne zomervakantie!

Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Mis je een leuk kamp in het lijstje, mail dan gerust naar utrecht@go-kids.nl!