Boek nu alvast jouw favoriete kamp om straks de herfstvakantie goed door te komen. Sportivun biedt namelijk ook in de herfstvakantie de tofste kampen aan! Bij Sportivun is er veel mogelijk; van een voetbalkamp tot aan een multi-sportkamp. De kampen worden aangeboden voor kinderen van 3 tot en met 16 jaar. Bij de indeling van de kampen wordt er rekening gehouden met de verschillende leeftijdsgroepen. Hierdoor sport je altijd met kinderen van je eigen leeftijd en niveau, want dat maakt het wel zo leuk. Alle kampen bij Ubuntu staan in het teken van sport, spel en fun!

Meer info en boeken

Multi-sport dagkamp 

Ontdek verschillende sporten tijdens het Multi-sport dagkamp. Tijdens dit kamp ga je een week lang van 9.00 uur tot 17.00 aan de slag met sport en spel. Je speelt bijvoorbeeld een potje bubbelvoetbal of knotshockey. Er staat ook een groot springkussen klaar. Aan het einde van de dag ga je weer naar huis zodat je lekker kan uitrusten en de volgende dag weer fit aan een nieuwe sportdag kan beginnen.

Voetbal- of tenniskamp

Ben je gek op voetbal of tennis? Kies dan voor een voetbal- of tenniskamp!  Deze kampen vinden plaats in Soest. Tijdens het tenniskamp train je elke dag binnen een thema en voer je verschillende oefeningen uit. Tijdens de voetbalkampen van Sportivun ga jij aan de slag met de nieuwste voetbalvormen en zorgen de trainers ervoor dat jij het beste uit jezelf gaat halen. 

Meer informatie over de sportieve kampen van Sportivun vind je hier

Wanneer en waar vinden de Sportivun kampen in de regio Utrecht plaats?

Tijdens de herfstvakantie worden verschillende kampen aangeboden. Hieronder een overzicht van de verschillende kampen in de regio Utrecht.

Tennisdagkamp in Soest

19 t/m 21 oktober 7 tot 10 jaar ( €150,-)

19 t/m 21 oktober 11 tot 13 jaar ( €150,-)

Multi-Sport dagkamp Soest

19 t/m 21 oktober 4 t/m 6 jaar (€109,-)

19 t/m 21 oktober 7 t/m 10 jaar (€109,-)

Multi-Sport dagkamp Utrecht

21 t/m 23 oktober 4 t/m 6 jaar (€109,-)

Voetbalkamp Soest

19 t/m 21 oktober 7 t/m 10 jaar (€109,-)

19 t/m 21 oktober 11 t/m 13 jaar (€109,-)

 

Meer info en boeken