Wat ga jij doen op Koningsdag? Bij ons thuis beginnen we de dag altijd ontspannen met een koningklijk ontbijt. Met lekker vers geperst sap, oranje hagelskag en kleine oranje tompouzen...mmm.  Samen nemen we uitgebreid de dag door, wat willen we vandaag allemaal gaan doen?

Natuurlijk struinen we op deze dag elk jaar opnieuw de leukste rommelmarkten af. Wij laten ons altijd verleiden door de leukste hebbedingen en gaan nooit met lege handen naar huis. Dit jaar is onze oudste nog net iets te jong, maar volgend jaar zullen ook wij neerstrijken tussen de andere kleedjes en zullen wij de weeken vooraf druk zijn met het uitzoeken van speelgoed voor de verkoop.

Steun de Lindafoundation

Wist jij al dat je een leuk kleedje kan kopen waarmee je de LINDAfoundation steunt. Op dit kleedje kun je tijdens Koningsdag al je spulletjes uitstallen en je steunt ook nog eens een goed doel! Wil je meer weten over dit kleedje? Kijk dat even hier.

Koningsdag in Amersfoort

Dit jaar hebben wij het geluk dat de koning onze regio bezoekt, namelijk Amersfoort. Wellicht woon jij in Utrecht en ga je het daar vieren, of woon je (net als wij), in één van de omliggende dorpen en ga je met je kids cozy genieten van al het leuks wat daar georganiseerd wordt! En begrijpelijk, want waarom de drukte opzoeken als je ook heerlijk kunt genieten met je kids in je eigen dorp? Maar voor de gezinnen in onze regio die wél in Amersfoort wonen of die Amersfoort gaan bezoeken kunnen dit jaar genieten van een groot spectakel! Amersfoort pakt dit jaar extra uit en zal er voor zorgen dat de Koning en zijn familie een geweldig ontvangst zullen krijgen in deze mooie stad. Ben je benieuwd naar het programma van Amersfoort? Of wil je wat tips over de bereikbaarheid of de route weten van de koningklijke familie? Kijk dat hier voor alle informatie en laat de voorbereiding maar beginnen!

Amersfoort en Utrecht (check het Nijntjeplein!) worden elk jaar natuurlijk goed bezocht, maar omdat de koningklijke familie dit jaar naar Amersfoort komt, zal het daar dit jaar nóg gezelliger worden! Ben jij op zo'n dag als koningsdag juist meer opzoek naar leuke activiteiten in de dopren rondom de grote steden? Hieronder vind je de agenda van de meeste plaatsen rondom Utrecht en Amersfoort. Zo hoef je niks te missen!

Waar vier jij koningsdag?

Koningsdag in Zeist

Koningsdag in Baarn

Koningsdag in Wijk bij Duurstede

Koningsdag in Amersongen

Koningsdag in Houten

Koningsdag in Doorn

Koningsdag in Leusden

Koningsdag in Leersum

Koningsdag in Soest

Koningsdag in Ijsselstein

Koningsdag in De Bilt

Koningsdag in Bunschoten

Koningsdag in Bunnik

Koningsdah in Driebergen

Koningsdag in Bilthoven

 

Fijne koningsdag!