Een jaar geleden was Monique van IAMMOZI er helemaal klaar voor. De koffers stonden klaar voor haar reis naar Malawi. Deze koffers waren echter niet gevuld met de gebruikelijke vakantiespullen. Ze waren tot de nok toe gevuld met shirts voor de weeskinderen in Malawi, shirts van haar eigen merk IAMMOZI. Helaas staan de koffers nog steeds te wachten. En Monique dus ook.

Corona uitstel, geen afstel

Hoewel de frustratie groot is dat Monique nu niet naar Malawi kan om de weeskinderen daar te verblijden met nieuwe shirts blijft ze positief gestemd. “Ik moet een hoop geduld hebben, maar voor mij is dat lang niet zo erg als voor de kinderen daar. Door hen te verblijden met een nieuw shirt geef je hen het gevoel dat ze ertoe doen. Dat iemand aan de andere kant van de wereld om ze geeft. Het shirt is een fijn cadeau, maar de gedachte erachter is eigenlijk nog veel belangrijker voor ze. Zodra het weer verantwoord kan is 1 ding zeker: Ik stap op het eerste vliegtuig naar Malawi”. 

Wat is IAMMOZI?

De IAMMOZI shirts zijn te koop voor mannen, vrouwen én kids. Alle producten zijn stuk voor stuk 100% fairtrade, duurzaam en hebben een hoge kwaliteit. Er wordt alleen gewerkt met fairtrade leveranciers. Als je een shirt koopt in de webshop dan doneert Monique een shirt aan een weeskind in Malawi. Dus niet alleen het kind in Malawi profiteert van een aankoop, het gaat veel verder dan dat. De leveranciers zijn ook dankbaar voor iedere order waarmee zij meer medewerkers blij kunnen maken met een eerlijke beloning en veilige werkomstandigheden. Het is dus een perfecte cirkel. 

IAMMOZI

Een duidelijke missie: naar Malawi met 500 shirts

Monique heeft één missie met haar merk: Ieder jaar minimaal 500 IAMMOZI shirts aan kinderen in Malawi geven. “Elk jaar willen we hier met een koffer vol met shirts naartoe reizen. Eigenlijk, zijn ze gevuld met liefde en hoop. Omdat we dat terugzien op het moment dat de kinderen hun shirt uitpakken. De blijdschap in hun ogen wanneer ze zich realiseren dat een vreemde uit een ver land om ze geeft. Ze voelen zich gezien en gewaardeerd. Die ervaring is onbetaalbaar. Je geeft, maar je ontvangt er nog veel meer voor terug”

Hoe help je mee het doel te behalen?

We hebben het heel makkelijk gemaakt. We bieden je het perfecte shirt met een eerlijk verhaal. Ze gaan lang mee en geven je een heel goed gevoel, iedere keer als je het draagt. Dus koop een shirt in de webshop voor jezelf en je kind (hoe leuk om hetzelfde shirt te hebben!)  kom nog eens terug en vertel over IAMMOZI aan vrienden en familie! Dan regelen zij de rest en zorgen we samen voor die volle koffers én hoop voor kids in Malawi!

Meer informatie