Go-Kids reporters Jari, Lisa, Puk, Pien en de jarige Noud vierden een geweldig kinderfeestje bij Suzzen in Soest! Een kinderfeestje bij Suzzen staat garant voor plezier, creativiteit en ontspanning voor meisjes en jongens! De kinderen genieten van de leuke activiteiten en de ouders zijn volledig ontzorgd! Voor deze blog mochten we maar liefst 3 verschillende kinderfeestjes uitproberen: het slijmfeestje, het tutfestijn en de graffitiparty!* 

Helemaal jarig!

Bij binnenkomst in het gezellig ingerichte atelier is de tafel al gezellig gedekt en staat er al lekkers klaar! En natuurlijk hangen de slingers er ook! Wat ziet het er kleurrijk, gezellig en inspirerend uit. De kinderen hebben meteen zin om aan de slag te gaan. Ze kijken hun ogen uit, vooral de echte caravan is een toffe blikvanger! Maar eerst.... Zingen voor de jarige! De jarige mag een mooie hoed uitkiezen en alle kinderen krijgen een instrument. Staat de jarige op de kruk? Zingen maar!!! Natuurlijk is er ook tijd om cadeautjes uit te pakken.
Donuts en limonade Suzzen

En bij een feestje hoort natuurlijk wat lekkers. De dames van Suzzen hebben limonade klaar staan met heerlijke donuts. De donuts mogen nog versierd worden met spikkels, mini-marshmallows, aardbeiensaus of chocoladesaus. Mmm, dat was smullen!

Slijmfeestje

Ken je het recept van slijm al? De dames van Suzzen wel! Wat is er leuker dan zelf slijm maken? Tijdens het slijmfeestje leren ze je hoe je het slijm kan maken. Eerst roer je met een lepel, maar daarna mag je lekker kliederen met je handen. Er liggen schorten klaar, dus je hoeft niet bang te zijn dat de kleding van de kinderen vies wordt.
Glitterslijm

Natuurlijk kies je voor een leuke kleur en wat glitters bij het Glitter Slijmfeestje. Houd je meer van een stoer feestje, dan kies je voor het lego slijmfeestje. 
Wist je dat je maar 3 ingrediënten nodig hebt om het perfecte slijm te maken en je er dan bellen mee kunt maken? Wie maakt tijdens het feestje de grootste bel?
Bellen maken van slijm Suzzen

Het slijm is nog wel even houdbaar, dus dat mag mee naar huis. Het potje wat de kinderen meekrijgen mag eerst versierd worden. Er zijn ontzettend veel verschillende knutselspullen beschikbaar. Met een echt lijmpistool kunnen de kinderen er hun mooiste creatie van maken. 
Potje versieren

Tutfestijn

Een heerlijke middag ontspannen met kopjes thee erbij. Lekker tutten met vriendinnen doe je bij Suzzen. Met dit feestje worden de kinderen compleet in de watten gelegd. Tijdens het feestje wordt er een sieradendoosje en een armbandje gemaakt. Daarna is het klaar om even lekker te ontspannen. Een verkoelend masker met komkommers op de ogen en genieten maar. 
Suzzen tutfestijn

Ook genieten de kinderen van heerlijke kopjes thee en bladeren ze gezellig door tijdschriften. Hebben ze inspiratie opgedaan voor een mooie make-up of nagellak? Dan mogen ze zelf aan de slag! Er staan voldoende spulletjes klaar om er een heerlijke middag van te maken!
Tutfestijn

Graffiti party

Dit is een feestje voor stoere en creatieve kinderen. De kinderen krijgen eerst uitleg over graffiti door een echte graffiti artist! Hoe cool is dat? Daarna mogen ze zelf een ontwerp maken op papier. Want zo makkelijk is het nog niet. Door de begeleiding van de Suzzen lukt het alle kinderen om een mooi ontwerp van de naam te maken. En dan mogen ze zelf aan de slag met echte spuitbussen! De verf die gebruikt wordt is op waterbasis. 
Graffiti

Ze kiezen de vetste kleurencombinatie en beginnen met de achtergrond. Daarna spuiten ze de naam in een andere kleur. De kinderen genieten enorm, want wat is dit gaaf om te doen!!! Als laatste omlijnen ze de letters met zwart en zo komt de naam nog mooier uit, wat een kunstwerken zijn er gemaakt!
Het graffiti feest is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en met maximaal 8 kinderen in verband met de beschikbare ruimte. 

Chillen in de caravan

Terwijl de verf van de graffiti aan het drogen was, konden de kinderen genieten van heerlijke popcorn en even chillen in de caravan. Ze speelden nog even een potje tafelvoetbal.
Tafelvoetbal Suzzen

Extra opties

Als aanvulling op het kinderfeestje kun je nog voor aanvullende opties kiezen. Kies het lievelingseten van de kinderen: Broodje hotdog, pannenkoeken of kiezen de kinderen voor het zelf maken van pizza of poké bowl? Ook kunnen er waterijsjes, zakjes chips of popcorn gekozen worden. 
Hotdog Suzzen

Er is nog veel meer mogelijk

Je kunt bij Suzzen ook kiezen voor een bakfeestje. De kinderen maken samen met de Suzzen zelf de lekkerste baksels! En terwijl de baksels in de oven staan, versieren de kinderen een bordje om het lekkers op mee naar huis te nemen. 

Vier je liever een slaapfeestje thuis? Dan kun je bij Suzzen ook tipi tentjes huren! Er zijn verschillende thema's mogelijk zodat er voor elk kind een passend feestje georganiseerd kan worden.

En de dames van Suzzen zitten niet stil... ze zijn alweer bezig om een nieuw feestje te ontwikkelen...
Lampje suzzen

Vier een kinderfeestje bij Suzzen!

Het vieren van een kinderfeestje bij Suzzen is echt een aanrader. De warme ontvangst, het geweldige atelier en de complete verzorging is fantastisch! Het atelier in de ambachtshal in Soest is gezellig en creatief ingericht, de kinderen voelen zich direct op hun gemak. De kinderen vonden het geweldig en willen snel weer eens naar Suzzen!
De kinderfeestjes bij Suzzen duren gemiddeld 2 uur. Het is leuk om als ouder bij het feestje te blijven, maar ze vinden het ook geen probleem als je even me-time neemt en de kinderen later weer op komt halen. 

Graffitifeest Suzzen

Boek een kinderfeestje!

* Wij probeerden 3 kinderfeestjes in een keer uit, als je een feestje bij Suzzen boekt kies je 1 thema.