Voor het kinderfeestje van onze 11 jarige zoon Jari waren wij op zoek naar een sportieve activiteit. Al snel kwamen we uit bij Bounce Valley. Met 8 jongens en meiden vertrokken we naar Zoetermeer voor en geheel verzorgd feestje vol springen op springkussens, dat viel in de smaak!
Bounce Valley Zoetermeer

Party-tafel

Bij binnenkomst werd de groep van harte welkom geheten en naar de speciale verjaardagstafel gebracht. De tafel was gezellig versierd en alle kinderen kregen een eigen beker voor de limonadebar.
Party-tafel Bounce Valley

Springplezier!

Bounce Valley biedt een scala aan opblaasbare speelstructuren in het springkussenpark waar de kinderen helemaal op los kunnen gaan. Van gigantische opblaasbare glijbanen tot springkussens en obstakelparcours, er is altijd wel iets nieuws en spannends om te verkennen. Kinderen kunnen klauteren, klimmen, glijden en springen op deze kleurrijke en veilige speeltoestellen en dat deden ze volop! De Wipe Out en Last Man standing waren toch wel favoriet bij onze groep en werden fanatiek gespeeld. 

Springen bij Bounce Valley

Tag Game

In twee teams speelden de kinderen de Tag Game. Ze kregen allemaal een armbandje op waarmee ze logo's moesten 'taggen'. Voor elk gevonden logo kregen ze punten, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad verschilde dat van veel tot weinig punten. De winnaars per groep kregen een bounce valley spel en de andere kinderen mochten kiezen tussen een Bounce Valley armband of sticker, waardoor er allemaal winnaars waren!
Tag Game

Bounce Booster

Van al dat springen krijgen kinderen dorst. Voldoende drinken; daar hadden de kinderen met alle inspanningen wel oren naar! Bij de Bounce Booster Bar konden ze zelf onbeperkt limonade tappen, ideaal!
Bounce Booster

Bounce Party

Overdag zijn er twee verschillende verjaardagspakketten voor kinderfeestjes: Bounce Party XL en Bounce Party Unlimited. Bij beide pakketten is 1,5 uur jumpen, een cadeau voor de jarige, unlimited Bounce Booster (limonade), Bounce Valley sokken, een slushpuppy in bewaarbeker en de party-tafel inbegrepen. Afhankelijk van de keuze van het pakket wordt er nog onbeperkt nachos of curly fries of pizza aan toegevoegd. Wij kozen voor het lievelingseten van de jarige: pizza! De kinderen hebben enorm zitten smullen. 
Op vrijdagavond is er ook de mogelijkheid om een Disco Party (3 verschillende pakketten) te kiezen.

Bounce Valley Zoetermeer

Lianne van Go-Kids Utrecht & Amersfoort vierde het kinderfeestje van haar zoon Jari bij Bounce Valley Zoetermeer.