Nog een paar weken en dan is het zover: Sinterklaas komt ons weer een bezoek brengen. Een gezellige tijd met veel activiteiten. Ook in de regio Utrecht  & Amersfoort is er weer van alles te doen. En staat de regio volop in het teken van Sinterklaas.

Sinterklaas- uitjes en activiteiten

Ben je nog opzoek naar wat gezellige films om de laatste weken voor de komst van Sinterklaas door te komen? Ga dan naar de film ''De brief voor Sinterklaas'' of ''Waar is het grote boek van Sinterklaas?''. Hier krijg je gegarandeerd het gezellige Sinterklaas gevoel van.

En als het dan eindelijk zo ver is, kun je naar één van de vele intochten gaan. Ben jij het overzicht al een beetje kwijt? Geen zorgen, Go-Kids zal er een handig lijstje voor jullie van maken. 

Zodra Sinterklaas in het land is kun je er echt niet meer omheen. Bijna alle uitjes in het land staan in het tegen van de goedheiligman. Op 17 november kun je bijvoorbeeld met het hele gezin naar ''Het beestje van Sinterklaas''. Een grappig en leuk theaterspel. 

Ook Geertjes Hoeve pakt dit jaar weer uit met een gezellig Sinterklaas weekend. Er worden vele activiteiten georganiseerd in het thema Sinterklaas. En natuurlijk komt Sinterklaas zelf ook nog even op bezoek. 

Ben jij ook zo dol op het Sinterklaasfeest en op lekkere cakejes? Combineer dit dat en kom gezellig cakejes versieren tijdens de ouder-en kind workshop bij Zoet aan de Werf. Natuurlijk mag je de cakejes na afloop meenemen. Tip: vries ze in en smul er lekker van tijdens pakjesavond. 

Dit jaar hebben we vernomen dat jij ook kunt komen dineren met Sinterklaas en de pieten. Bezoek Kasteel Kerckebosch in Zeist. Hier mag je zelf pizza maken (samen met de pieten) op smikkelen met het hele gezin. Maar hopelijk gaat het wel allemaal goed en zijn alle pizza's op tijd klaar...

Trouwens....wist jij al dat Sinterklaas dit jaar logeert in Kasteel de Haar? Sssst...niet verder vertellen hoor! En nu komt het beste: Sint gaat elke dag de deur uit, maar op 1 december blijft hij bij Kasteel de Haar, naar verluidt. De Pieten staan nu al te dansen en te springen, omdat zij niet kunnen wachten om met jou Sinterklaasliedjes te zingen. Dus loop de Kasteelroute en natuurlijk ontmoet je Sinterklaas!

Dat gaat weer een fijne tijd worden, er is in ieder geval genoeg te doen!

Kunnen jouw kids nou echt niet wachten totdat Sinterklaas Nederlandse boden heeft bereikt? Download dan onze aftelkalender. Voordat ze het weten is het zo ver! Download de kalender hier.