Pluk de Nacht!

Pluk de nacht, Pluk MINI!

Pluk vertoont de mooiste onontdekte films onder de Utrechtse (31 juli t/m 4 aug) sterrenhemel. Op de zondag is er (ook weer) een editie voor kinderen: Pluk MINI. Dit wordt de eerste editie van Pluk MINI in Utrecht. Zijn jullie er bij?
 

Programma Pluk MINI

Centraal in Utrecht staat De Gruffalo, gebaseerd op het gelijknamige kinderboek. Een spannend verhaal over een kleine muis die door allerlei dieren wordt gezien als een lekker hapje. De muis denkt slim te zijn en verzint een eng dier, ‘de Gruffalo’, om deze dieren af te schrikken... Dit angstaanjagende beest bestaat toch niet. Of...Toch...Wel? Ook is er een workshop griezelgruffalo-maskers maken, zijn er lesjes (kinder)yoga onder het grote filmscherm en wordt de middag swingend afgesloten in de Pluk MINI disco. Het volledige programma wordt in de komende weken bekend gemaakt.
 
 
Pluk MINI is speciaal voor alle kinderen die nog te klein zijn om op te blijven tot de Pluk de Nacht hoofdfilm begint en is net als Pluk de Nacht vrij toegankelijk. Men steunt Pluk door een glaasje limonade (of bier) te kopen aan de bar.
 
Meer weten? Lees dan hier verder.