Spendeer je weekend in het park in Amersfoort!

Lepeltje Lepeltje Lokaal; Amersfoort Brouwersplantsoen

Omring je vier dagen met creativiteit en wereldse muziek, verleg je culinaire drempel of ga langs de marktkramen vol bijzondere waren. Zoals altijd is er voor de kids onstuimig vermaak en is Lepeltje Lepeltje voor iedereen gratis toegankelijk.

Wij hebben getest!

Collega Karin bezocht met haar gezin het festival in Dordrecht. Wil je weten hoe leuk zij het hebben gehad? Lees de blog!
> Blog Lepeltje Lepeltje

lepeltje lepeltje utrecht
fotocredit: Niels de Vries

Muziek

Tuimel tijdens Lepeltje Lepeltje in de lekkerste tracks gespeeld door live bands en DJ’s. Laat je ‘s middags verrassen door fijne deuntjes en de allerbeste sfeermuziek. Zodra de zon vertrekt en de borrel begint gaat het tempo vanaf het podium omhoog. De veelzijdige line-up van muzikanten wordt binnenkort bekendgemaakt.

Eten & drinken

Verlekker je aan de diversiteit aan gerechten op Lepeltje Lepeltje. Elke mobiele keuken heeft een eigen specialiteit waaronder minstens één vega optie en een kleine hap voor een kleinere prijs. Iedere chef bakt met plezier een allergievrije versie voor je, waardoor je alle smaaksensaties mee mag maken.

Struinen en snuffelen

Speur naar mooi spul en bekijk het marktaanbod tijdens Lepeltje Lepeltje. Op zaterdag en zondag vind je naast baksels ook brocante, curiosa en andere hebbe-dingen. Waan je tussen een breed aanbod aan ambachtelijke producten, vintage kleding of handgemaakte kunstwerken.

Koteravontuur

Lepeltje Lepeltje is er ook voor de koters. Daarom is er op zaterdag en zondag kindervertier te vinden in het park en kan het kroost de handen uit de mouwen steken. De klassieke schommels nemen weer plaats in het park en dienen als speeltuig voor de grote en kleine durfals.

Entreebeker

Op Lepeltje Lepeltje is alles gratis, behalve de hapjes en drankjes. Om dit mogelijk te maken werken we met milieuvriendelijke Lepeltje Lepeltje-bekers. Voor je eerste drankje koop je eenmalig een Lepeltje Lepeltje-beker voor één muntje. Met elk nieuw drankje ruil je jouw lege beker voor een schoon en gevuld exemplaar. Voor kinderen jonger dan twaalf jaar is de beker gratis. Je kunt de beker echter niet inruilen voor een muntje, dus je kunt hem mee naar huis nemen als souvenir of achterlaten; dan wordt het op een volgende editie opnieuw gebruikt. Met dit herbruikbare bekersysteem bouwen we samen aan een duurzame wereld.

De openingstijden van Lepeltje Lepeltje Lokaal zijn:

Donderdag 24/8: 16:00-23:00, Vrijdag 25/8: 14:00-01:00, zaterdag 26/8: 12:00-01:00, zondag 27/8: 12:00-22:00.