10 springkussens in Zeist

We kennen het allemaal wel: de indoor speeltuinen waar kinderen heerlijk ongeremd hun gang kunnen gaan. Trampolineparken, klimmuren etc. te over, maar hoe lekker is het om ook in de openlucht naar hartenlust te kunnen springen, klimmen en klauteren?! Heerlijk outdoor in beweging, superfijn springen op allerlei gave springkussens!

Jumping-World - van Circus Freiwald

Jumping-World, kinderspringparadijs is een productie van Freiwald Entertainment. Het is een bonte verzameling van maar liefst 10 verschillende springkussens heerlijk in de open lucht. De springkussens zijn allemaal heel verschillend: er is een stormbaan van 21 meter, het klassieke springkussen en allerlei aparte exemplaren. En zo heerlijk: ze komen naar Zeist!

Springkussens met circusbar

Jumping-World is het enige reizende springkussenfestival in Nederland. In combinatie met de “circusbar” waar o.a. verse popcorn, suikerspinnen, drankjes, churros en vele andere lekkernijen te verkrijgen zijn is dit zeker een uniek uitje voor je gezin!

Ook lekker springen bij Jumping-World?

Je kunt de hele dag jumpen bij Jumping-World, daarvoor betaal je de volgende entreeprijzen:

  • Kinderen 1 tot 3 jaar: € 3,50
  • Kinderen 3 tot 18 jaar: € 8,00
  • Volwassenen 18+ jaar: € 3,00

Jumping-World staat in Zeist in het Bisonpark. Het springkussen walhalla is geopend van donderdag 16 juni tot en met zondag 3 juli, op de volgende tijden:

  • zaterdag & zondag: 12.00 - 18.00 uur
  • woensdag t/m vrijdag: 13.00 - 18.00 uur

Website Jumping-World

 

-----------------------------------------------

Go-kids tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en
ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes!

Inschrijven nieuwsbrief