Win een hotelovernachting voor je gezin én kaartjes voor de Efteling!

Hotel de Kroon 

(Winactie actie van 11 maart tot 5 april)

Kom samen genieten bij Hotel de Kroon, een gezellig en gemoedelijk familiehotel op loopafstand van de Efteling. Hotel de Kroon ligt naast het GuestHouse Hotel en biedt gezellige en comfortabele familiekamers van 2 tot 5 personen.
In de gezellige lobby & kleine bar staat de koffie en thee de hele dag gratis voor je klaar. Plof lekker neer, kijk TV of speel een spelletje met de hele familie. Speciaal voor de kids is er een leuke grote speelkamer met tafelvoetbal en air-hockey.  Nog een leuk weetje: Hotel de Kroon heeft de Tripadvisor Travellers Choice Award 2018 ontvangen en staat op de 4e plek in de top 10 van de beste gezinshotels in Nederland.

Voorwaarden van deze winactie:

  1. De winactie zal plaatsvinden vanaf 11 maart op de facebook pagina's van alle 24 Go-Kids regio's. Om te winnen like je het bericht op facebook. Delen mag, graag zelfs! Op 5 april maken we de winnaar bekend. We selecteren één winnaar uit alle deelnemende Go-Kids regio's. 
  2. De winnaar ontvangt een cadeaubon voor een gratis overnachting in een familiekamer inclusief ontbijt en entreetickets Efteling voor maximaal 4 personen.
  3. Boeking op basis van beschikbaarheid en geldig voor aankomsten tot en met 30 december 2019

Voor meer informatie over Hotel de Kroon

Log In