Pinksteren

Erop uit met Pinksteren

Wat zijn die (extra) vrije dagen toch altijd heerlijk. Het maakt de periode naar de zomervakantie toe nét even wat makkelijker. Vaak mogen we ook nog eens genieten van het heerlijke zonnetje tijdens de Pinksterdagen. Hopelijk dit jaar ook weer!

Pinksteren leent zich perfect voor een extra dagje uit met het hele gezin! Misschien ben jij al weken van te voren deze twee dagen aan het vol plannen met de leukste activiteiten. Of wellicht ga je op de dag zelf eens op onderzoek uit.

Go-Kids heeft voor jou de agenda goed gevuld. Zo hoef jij zelf niet meer het internet en de lokale krantjes af te struinen. 

Je kunt het lange weekend gebruiken om gezamenlijk uit eten te gaan in één van de gezellige kindvriendelijke restaurants. 

Ga jij samen met je gezin graag naar buiten? Wij hebben de fijnste kindvriendelijke wandelroutes voor je verzameld.

De speeltuinen zijn tijdens het Pinksterweekend vaak extra lang geopend evenals musea en andere gezellige familieparken. 

Hieronder een greep uit de agenda:

  • Kom tijdens de vakantie lekker springen, klimmen en spelen bij Play-in! Play-in biedt 3 concepten onder 1 dak! Een heerlijk dagje uit voor het hele gezin. Want ook de papa's en mama's kunnen hun energie kwijt bij Climb-in en Jump-in! En de kinds kunnen heerlijk spelen bij Kids-in.

  • Bezoek Familiefestival Kermis de Klop. Geniet van gezellige muziek, lekkere hapjes en leuke activiteiten voor de kids. 

  • Ook dit weekend kun je meedoen met de Campina Boerderijdagen! Kijk snel welke boerderijen er in jouw regio meedoen!

  • Ga lekker het bos in en ontdek de mooiste buitenspeelplekken en kindvriendelijke wandelingen van Staatsbosbeheer.

  • Wandel mee met Abe de Vertelleren leer alles over de beroemdste inwoner van Amersfoort.

Ben je benieuwd naar alle activiteiten tijdens dit weekend? Ckeck dan snel de agenda hier!

Wil je weten wat er allemaal te doen is in de regio Utrecht en Amersfoort? Kijk dan hier!

Fijne dagen!

Log In