Nieuwjaarsduiken regio Utrecht & Amersfoort

Nieuwjaarsduiken in de regio Utrecht & Amersfoort 2025

In de regio zijn verschillende nieuwjaarsduiken waar je mee kunt doen. In 2024 waren dit de onderstaande nieuwjaarsduiken. In het najaar van 2024 zullen we beginnen om deze pagina te updaten voor de (Unox) nieuwjaarsduiken van 2025.

1. Nieuwjaarsduik Vreeland

Voor 2024 is aangegeven dat er een Unox Nieuwjaarduik plaatsvindt in Vreeland.  Er nog niet bekend of er een nieuwjaarsduik is maar aangezien het een traditie is kunnen we deze niet vergeten! Kijk voor actuele informatie op de website. 
Nieuwjaarsduik Vreeland >

2. Nieuwjaarsduik Haarrijnseplas Utrecht

Bij Utrecht Haarrijnseplas wordt er ook dit jaar weer een nieuwjaarduik gehouden! Het is misschien geen echte zee maar net zo'n mooi strandje! Kom jij in het ijskoude water springen bij Key West Beachhouse? De nieuwjaarsduik is op 1 januari 2024 om 12:00 uur.
Tickets nieuwjaarsduik Haarrijnseplas > 

3. Zwem4daagse wintereditie Batenstein Woerden

Heb je na de nieuwjaarsduik meteen de smaak te pakken? Zwembad Batenstein in Woerden organiseert deze kerstvakantie een wintereditie van de Zwem4daagse! Van 2 januari 2024 tot en met 5 januari 2024 vindt deze plaats in het heerlijk verwarmde binnenbad. Een superleuke en sportieve activiteit om het jaar te starten! 
Zwem4daagse Wintereditie Batenstein Woerden > 

4. Nieuwjaarsduik Cattenbroekerplas Woerden 

Ook dit jaar kun je weer meedoen met de nieuwjaarsduik in de Cattenbroekerplas in Woerden. Op 1 januari 2024 om 12:00 uur organiseert Fast Forward Sports de duik.
Nieuwjaarsduik Woerden >

5. Nieuwjaarsduik Houten

Schrijf je in voor de nieuwjaarsduik in Houten. Op 1 januari 2024 ben je om 11:15 uur welkom om toegang tot het strand te krijgen aan de Bloementuin. Wees op tijd, om 11:45 sluiten de hekken en om 12:00 uur klinkt het startschot voor de duik in de Rietplas.
Inschrijven Nieuwjaarsduik Houten >

6. Nieuwjaarsduik Veenendaal

Op 1 januari 2024 is de nieuwjaarsduik bij de Surfvijver op Sportpark De Groene Velden in Veenendaal. Vanaf 10:30 uur kun je je aanmelden voor de duik die om 12:00 uur plaatsvindt. Deelname is gratis.
Nieuwjaarsduik Veenendaal >

7. Nieuwjaarsduik Breukelen 

Lekker starten met een nieuwjaarsduik op 1 januari 2024? Om 12:00 uur is de nieuwjaarsduik van Breukelen in Zwembad de Meent.
Nieuwjaarsduik Breukelen >

8. Nieuwjaarsduik Lexmond

Beetje uitgeslapen op nieuwjaarsdag? Dan ben je nog op tijd voor de nieuwjaarsduik in Lexmond. Deze start om 14:30 uur bij de Lek in Lexmond (haven). Aanmelden is niet nodig. 
Nieuwjaarsduik Lexmond >

9. Nieuwjaarsduik Nieuwersluis

Om 15:00 uur gaat iedereen het water in bij Buitenbad Zwemlust in Nieuwersluis! Vanaf 14:30 is de ontvangst en is er tijd om om te kleden. Natuurlijk is er ook een warming up. Meedoen (of aanmoedigen) is gratis.
Nieuwjaarsduik Nieuwersluis > 

Unox Nieuwjaarsduiken

Ben je er al klaar voor om op 1 januari 2024 mee te doen aan een van de Unox Nieuwjaarsduiken? Om alvast in de sfeer te komen, kun je de aftermovie van een van de vorige edities van de Unox Nieuwjaarsduik in Scheveningen bekijken.

Veel plezier en vergeet na afloop de oliebol, de warme chocolademelk of erwtensoep niet!

Benodigdheden voor nieuwjaarsduik

Om je goed voor te bereiden hebben we wat benodigdheden op een rijtje gezet. Kinderen hebben het vaak snel koud, dus houd de volgende zaken bij de hand.

Trek de kids gemakkelijke kleding aan (bijv. een joggingbroek), zodat ze snel weer kunnen aankleden. 

Weet jij een leuke nieuwjaarsduik 2025 in de regio?

Geef het dan aan ons door, zodat wij deze lijst kunnen aanvullen! De nieuwjaarsduiken hieronder zijn nog niet bevestigd voor 2025. Mail je info naar utrecht@go-kids.nl.

Ons Statenbad Oudewater

Op dit moment is er nog niets bekend over een nieuwjaarsduik in 2024, maar voorgaande jaren organiseerde Ons Statenbad een Nieuwjaarsduik. 

Henschotermeer Maarn

Jaarlijks is er een nieuwjaarsduik in het Henschotermeer in Maarn. Neem je je eigen warme drank, badkleding en handdoek en overgebleven oliebollen mee? Zodra er meer bekend is, passen we de informatie aan. 

 

Log In