Kinderfeestje Schouwburg Hengelo 

Een voorstelling bezoeken is natuurlijk al een feestje op zich! Een magische ervaring waarin fantasie en realiteit elkaar ontmoeten. Bij de zondagmiddag-voorstellingen is het mogelijk om mee te doen met een theaterworkshop, je kunt je inschrijven voor een rondleiding en soms zijn er acteurs die iets speciaals doen.

Als kinderfeestje kun je de workshops ook los boeken. Deze wordt aangeboden met en zonder arrangement ( eten en drinken). Hiervoor geldt een minimum van 8 en maximum van 12 kinderen. De kosten zijn € 7,50 per kind zonder arrangement. Met extra's is de prijs in overleg.
Deze feestelijke workshop wordt ook aangeboden in combinatie met een rondleiding door de schouwburg. De rondleiding kost 35 euro extra.

Workshops

Rondje Theater voor kleuters (4 t/m 6 jaar)

Durf jij in de magische wereld van het theater te duiken? Wil je ook eens voelen hoe het is om op het toneel te staan? Net als de acteurs in de voorstelling? In de kleuterworkshop word je voor even iemand anders in een wonderlijke wereld waarin alles kan gebeuren.

Rondje Theater voor kinderen (6 t/m 9 jaar)

Durf jij emoties te spelen en in de huid te kruipen van de acteur? Laten we samen op ontdekkingstocht gaan! Wil je naar een voorstelling kijken maar sta je zelf ook graag op het toneel? Geef je dan op voor deze emotionele achtbaan!

Rondje Theater voor kinderen ( 10 t/m 12 jaar)

Een acteur moet veel tekst kunnen onthouden en deze tekst op heel veel verschillende manieren kunnen spelen. Wil jij eens voelen hoe dat werkt? Op het toneel staan en dialogen spelen? Op je kop een tekst brengen of vanaf het balkon? Geef je dan op voor deze spelworkshop!